Ν.Ντάτης:"Θα ξεπεράσει τις 1000 συμμετοχές ο χιώτικος ημιμαραθώνιος"

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 23/08/2019 - 14:48

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Χίου με τα μέλη του συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου αλλά και τους εθελοντές να ολοκληρώνουν το μεγάλο κατάλογο των συμμετοχών που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Νικήτα Ντάτη θα ξεπεράσει τις 1000!

Από το πρωί της Παρασκευής δεκάδες πολίτες που ενδιαφέρονται να τρέξουν στον χιώτικο Ημιμαραθώνιο, γέμισαν το ισόγειο του Δημαρχείου προκειμένου να εγγραφούν και να παραβούν την μπλούζα με τον νούμερο συμμετοχής αλλά και την τσάντα με …άρωμα Χίου που ο σύλλογος προσφέρει κάθε χρόνο.

«Ευχαριστούμε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που για μια ακόμη χρονιά μας στηρίζουν και μας δωρίζουν ή μας προμηθεύουν σε τιμή κόστους προϊόντα για τους συμμετέχοντες» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, συμπληρώνοντας ότι όταν οι συμμετοχές δεν ξεπερνούσαν τις 300 οι επαγγελματίες διέθεταν δωρεάν τα προϊόντα τους.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν και αύριο Σάββατο από τις 10.30 το πρωί στο ισόγειο του Δημαρχείου ενώ ο αγώνας-γιορτή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής με εκκίνηση από το πρώην δημαρχείο Αγ. Μηνά.

tha_xeperasei_tis_1.000_symmetohes_o_xiotikos_hmimarathonios

Σχετικά Άρθρα