Χίος, Σάββατο 4 Απριλίου

Ν.Ντάτης:"Θα ξεπεράσει τις 1000 συμμετοχές ο χιώτικος ημιμαραθώνιος"

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 23/08/2019 - 14:48

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Χίου με τα μέλη του συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου αλλά και τους εθελοντές να ολοκληρώνουν το μεγάλο κατάλογο των συμμετοχών που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Νικήτα Ντάτη θα ξεπεράσει τις 1000!

Από το πρωί της Παρασκευής δεκάδες πολίτες που ενδιαφέρονται να τρέξουν στον χιώτικο Ημιμαραθώνιο, γέμισαν το ισόγειο του Δημαρχείου προκειμένου να εγγραφούν και να παραβούν την μπλούζα με τον νούμερο συμμετοχής αλλά και την τσάντα με …άρωμα Χίου που ο σύλλογος προσφέρει κάθε χρόνο.

«Ευχαριστούμε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που για μια ακόμη χρονιά μας στηρίζουν και μας δωρίζουν ή μας προμηθεύουν σε τιμή κόστους προϊόντα για τους συμμετέχοντες» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, συμπληρώνοντας ότι όταν οι συμμετοχές δεν ξεπερνούσαν τις 300 οι επαγγελματίες διέθεταν δωρεάν τα προϊόντα τους.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν και αύριο Σάββατο από τις 10.30 το πρωί στο ισόγειο του Δημαρχείου ενώ ο αγώνας-γιορτή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής με εκκίνηση από το πρώην δημαρχείο Αγ. Μηνά.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 03/04/2020 - 19:50

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε χωριά και υπηρεσίες του νησιού από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου με την αμέριστη στήριξη  και συμπαράσταση των εθελοντικών ομάδων του νομού μας και της ΛΕΦΕΔ. Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Μανδάλας, οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια  προστασίας της δημόσιας υγείας όλων των κατοίκων της Χίου και θα συνεχιστούν μέχρι να περιοριστεί η διάδοση του covid 19.

«Οι  απολυμάνσεις βοηθούν στον περιορισμό της διάδοσης  του φονικού ιού αρκεί και ο κόσμος να υπακούσει τις οδηγίες των ειδικών και να μείνει σπίτι. Εμείς βρισκόμαστε έξω κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τους δημότες μας. Θα πάμε σε όλα τα χωριά, θα απολυμάνουμε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και όπου κρίνεται απαραίτητο θα επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία» σημειώνει ο Παναγιώτης Μανδάλας προσκαλώντας όλες τις εθελοντικές ομάδες να συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χίου.

«Σήμερα πραγματοποιήθηκαν ψεκασμοί απολύμανσης στον Δαφνώνα, το Βασιλεώνοικο, τους Βαβύλους, τα Θυμιανά, την Εισαγγελία Χίου, το Εργατικό Κέντρο και τη διεύθυνση προσωπικού και πληροφορικής του δήμου Χίου. Αρωγοί της σημερινής μας προσπάθεια ήταν φυσικά οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των ανωτέρω χωριών, καθώς και πλήθος εθελοντών. Στις απολυμάνσεις των υπηρεσιών συνέδραμε η ΛΕΦΕΔ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους προέδρους και τα μέλη των  τοπικών συμβουλίων για την έμπρακτη βοήθειά τους αλλά και σε όλους τους εθελοντές που αγόγγυστα συνδράμουν σε όλες μας τις πρωτοβουλίες και πάντα δηλώνουν παρών και βοηθούν  με κάθε τρόπο και μέσο. Η συνδρομή τους είναι πολύτιμη και η συνεργασία τους ανεκτίμητη », καταλήγει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.

Από αύριο στη μάχη της απολύμανσης θα συμμετέχει  η εθελοντική ομάδα της Ιωνίας με τον πρόεδρο της Θ. Τζούμα όπου μαζί με τις εθελοντικές ομάδες Μαστιχοχωρίων  θα πραγματοποιήσουν ψεκασμούς σε Ιωνία και Μαστιχοχώρια.