Ν.Τ. Χίου ΑΔΕΔΥ: Τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης είναι κοροϊδία

Κάλεσμα σε απεργιακή συγκέντρωση το πρωί της Τετάρτης
Δευ, 04/04/2022 - 14:59

Κάλεσμα σε εργαζόμενους, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 04 Απριλίου απεύθυναν οι συνδικαλιστές σε συνέντευξη τύπου.

Με κεντρικό σύνθημα την καταπολέμηση της ακρίβειας και την αύξηση του κατώτατου μισθού οι συνδικαλιστές τόνισαν ότι οι πολίτες μονοί τους πρέπει να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου ΑΔΕΔΥ Παναγιώτη Νικήτα, οι πολίτες στενάζουν κάτω από την τεράστια αύξηση του κόστους ζωής με τον μισθό τους να μένει καθηλωμένους χωρίς να υπάρχει ουσιαστική στήριξη από την πολιτεία.

Στο ίδιο πλαίσιο και η αναφορά της γραμματέως του Ν.Τ Χίου της ΑΔΕΔΥ και πρόεδορυ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Χίου Σοφίας Γατανά, που υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου στην είσοδο της Απλωταριάς στις 11 το πρωί.

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Σχετική με την απεργία είναι η παρακάτω ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χϊου.

Η ΕΛΜΕ Χίου αποφάσισε τη συμμετοχή της στην πανεργατική, πανδημοσιοϋπαλληλική και πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ , για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022..

Στην πιο κρίσιμη για τα μισθολογικά, δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα μεταπολιτευτική περίοδο, κατά την οποία ο ελληνικός λαός αναμετριέται με τις ολέθριες συνέπειες μιας αντιεργατικής πολιτικής και με τη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία να πέφτει βαριά πάνω στους λαούς της Ευρώπης, δεν δικαιούμαστε να σιγήσουμε.

Ο πληθωρισμός που έχει σημειώσει ρεκόρ 25ετίας δίνει τη χαριστική βολή στο εισόδημα των εργαζομένων (μετά από τις συνεχείς  αυξήσεις στην και στα βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης) επιφέροντας μια νέα, δραματική υποβάθμιση των όρων και των συνθηκών ζωής και εργασίας Σε αυτό το τοπίο, ο Νόμος Χατζηδάκη, με τις σαρωτικές  ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και τη συνδικαλιστική δράση, παραδίδει τους εργαζόμενους  στην ασύδοτη καπιταλιστική εκμετάλλευση.

Παράλληλα η πλήρης εγκατάλειψη του σχολείου και των εκπαιδευτικών, η παντελής απουσία μέτρων για την κάλυψη του μαθησιακού και μορφωτικού κενού των μαθητών/μαθητριών για τα δύο χρόνια «θεσμικής υποεκπαίδευσης» λόγω της πανδημίας, η ενίσχυση της μεταγυμνασιακής κατάρτισης και η τραγική υποβάθμιση και απαξίωση της επαγγελματικής εκπαίδευσης, η ιδιωτικοποίηση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι συνεχείς διοικητικές πράξεις περιστολής της παιδαγωγικής ελευθερίας μας, η επιβολή λειτουργιών αδιαφάνειας με την παύση των δημοκρατικά εκλεγμένων  αιρετών μας από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, οι μισθοί – επιδόματα που αμαυρώνουν την ίδια την αξιοπρέπειά μας και κυρίως τον μορφωτικό ρόλο του σχολείου, η πλήρης αδιαφορία για τα πολλαπλά εργασιακά προβλήματα του κλάδου μας, η συνολική αντιεκπαιδευτική και αντιμεταρρυθμιστική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας οδηγούν τη δημόσια παιδεία σε απαξίωση.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, σας καλούμε όλες και όλους να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας να βάλουμε τέλος στη στοχοποίηση των εκπαιδευτικών και του συνόλου των εργαζομένων και να σταματήσουμε την ακραία φτωχοποίηση της κοινωνίας και  κάθε αυταρχική πολιτική. Είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και να διεκδικήσουμε:

 • Οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών. Μισθολογικό ξεπάγωμα της διετίας 2016-17. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού. Ενίσχυση των νέων συναδέλφων. Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.
 • Πλήρη σύνταξη στα 30 χρόνια εργασίας. Καμία μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων.
 • Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των πραγματικών κενών με βάση και τα αιτήματα του εκπαιδευτικού κινήματος (μείωση αριθμού μαθητών, όρια συνταξιοδότησης, επαναφορά διδακτικού ωραρίου στο προ του 2013 επίπεδο, επαναφορά της μείωσης ωραρίου των Υπευθύνων εργαστηρίων κλπ) και πλήρη κάλυψη όλων των τρεχουσών αναγκών.
 • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους/ες! Δουλειά με πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων αναπληρωτών/τριών. Κατάργηση όλων των νέων μορφών ελαστικής εργασίας, όχι στις τρίμηνες συμβάσεις! Όχι στην καταστρατήγηση του ωραρίου με εργασία εκτός σχολικού ωραρίου (επιμορφώσεις, συνεδριάσεις, εκπαιδευτικοί όμιλοι κλπ).
 • Κατάργηση της υποχρεωτικής παραμονής των νεοδιόριστων  επί διετία στον τόπο διορισμού τους.
 • Κατάργηση των αντιεκπαιδευτικών νόμων Κεραμέως (4692/20, 4823/21, 4763/20, 4713/20).
 • Κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη (4808/21), που περιστέλλει τα εργασιακά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.
 • Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων οργανισμών και φορέων.
 • Να μην εφαρμοστεί η  ΕΒΕ και το νέο πλαίσιο εισαγωγής στην Γ/θμια στο σύνολό του (ν.4777/21) Άμεση κάλυψη όλων των κενών θέσεων των Πανεπιστημίων και αύξηση των εισακτέων.
 • Να μην εφαρμοστεί η Τράπεζα Θεμάτων και η ελληνική «PISA».
 • Ανοικτά και ασφαλή σχολεία, με 15 μαθητές/τριες κατ’ ανώτατο όριο στο τμήμα, λόγω της πανδημίας, μαζικά δωρεάν επαναλαμβανόμενα τεστ με την ευθύνη του ΕΟΔΥ για όλους/ες, προσλήψεις προσωπικού στην καθαριότητα. Εξασφάλιση απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού και σχολικών αιθουσών για τη λειτουργία τμημάτων με μειωμένο αριθμό μαθητών. Περιορισμός των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών σε διαφορετικά σχολεία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους:

 • να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική-πανεργατική απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου.
 •  να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνεται την ίδια μέρα στην είσοδο της Απλωταριάς στις 11:00 π.μ.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Σταυρινούδης Σταύρος                                               Πρωάκης Δημοσθένης

 

 

Το Εργατικό Κέντρο

 

Το Εργατικό Κέντρο Χίου συμμετέχει με το ΝΤ Χίου ΑΔΕΔΥ στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Απλωταριάς την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 11.00πμ. και καλεί τα σωματεία και τα μέλη του, τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους, όλους τους συμπολίτες του νησιού να δώσουν το δυναμικό παρόν τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Αξιοπρεπή διαβίωση για όλους με επαρκείς και δίκαιους όρους αμοιβής και εργασίας σε συνθήκες υγείας και ασφάλειας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

 • Επαρκή και δίκαιο κατώτατο μισθό
 • Άμεση έναρξη συλλογικών διαπραγματεύσεων
 • Άμεση αποτροπή της φτωχοποίησης του πληθυσμού
 • Άμεση αποκατάσταση των εγγυήσεων της συλλογικής εργατικής προστασίας στις ΣΣΕ
 • Άμεση κατάργηση των εμποδίων στην ελεύθερη συνδικαλιστική δράση
 • Άμεση αποκατάσταση των θεμελιωδών εργατικών δικαιωμάτων και της εργατικής προστασίας
 • Προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, σωματικής και ψυχικής
 • Καμιά περικοπή του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος
 • Άμεσα μέτρα αποκατάστασης του θεσμικού κοινωνικού ελέγχου
 • Καμία απόλυση και άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

To Σωματείο εμποροϋπαλλήλων

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ!

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Τώρα είναι ώρα διεκδίκησης! Δεν σκύβουμε το κεφάλι στην προπαγάνδα της κυβέρνησης για νέες θυσίες – πληρώνουμε στην ειρήνη τους, πληρώνουμε στον πόλεμό τους. Δεν πάει άλλο!

                    Η ακρίβεια δεν είναι φυσικό φαινόμενο! Οι αυξήσεις ξεκίνησαν μήνες πριν τον πόλεμο με διάφορα προσχήματα, αλλά με ίδιο πάντα αποτέλεσμα: Νέα κέρδη για τους λίγους, φτώχεια, ανασφάλεια, ανεργία, εντατικοποίηση, μισθοί και μεροκάματα στον πάτο για τους εργαζόμενους. Χορός εκατομμυρίων για τους «πράσινους επιχειρηματικούς ομίλους» από τη μια, ενεργειακή φτώχεια, άδεια ντεπόζιτα πετρελαίου, εκτόξευση της τιμής του φυσικού αερίου, «ηλεκτροσόκ» στους λογαριασμούς ρεύματος για τους εργαζόμενους από την άλλη.

                    Οι εργαζόμενοι και στη Χίο γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ανεργία, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας που τσακίζουν κόκαλα, τις αμοιβές που βρίσκονται κάτω και από τον άθλιο κατώτερο μισθό των 663€. Τα γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα ζουν τα ωράρια λάστιχο και τους μισθούς πείνας και οι αυτοαπασχολούμενοι, που βλέπουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, τα χρέη να τρέχουν.

Τα μέτρα «στήριξης» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι κοροϊδία. Αποτελούν ψίχουλα γιατί είναι  προσαρμοσμένα στην «δημοσιονομική ισορροπία», για μη θιχτούν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτοί που σε καιρό ειρήνης ζητάνε από τους εργαζόμενους θυσίες για να ανασάνει η οικονομία στην κρίση, στην πανδημία, στην ανάκαμψη «για να μην ξανάρθει κρίση», είναι οι ίδιοι που για τους ανταγωνισμούς τους, σε καιρούς πολέμου μας φορτώνουν ξανά το λογαριασμό: με τις κυρώσεις που επιβάλλει η ΕΕ στην Ρωσία και θα πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης, με τις αυξήσεις στην ενέργεια, με την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία με όπλα που πλήρωσε ο ελληνικός λαός υποτίθεται για την άμυνα της χώρας. Με τις ΝΑΤΟικές εξοπλιστικές δαπάνες πάνω από 4 δις τον χρόνο, όταν στεγνώνουν τις δαπάνες για την Παιδεία και το Δημόσιο σύστημα Υγείας, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

                    Με όποιο πρόσχημα κι αν προσπαθούν να καλύψουν τα διάφορα στρατόπεδα τον πόλεμο, «τον επιτιθέμενο ή τον αμυνόμενο» για να στοιχίσουν τους λαούς είτε με τον έναν είτε με τον άλλο, υπάρχει μόνο μια αλήθεια: Οι πόλεμοί τους γίνονται για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, για τα ρούβλια, τα δολάρια ή τα ευρώ με θύματα τους λαούς. Για τον έλεγχο του ενεργειακού πλούτου, τους δρόμους μεταφοράς των εμπορευμάτων και όχι γιατί νοιάστηκαν για την Ουκρανία, τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη που ματοκύλισαν για τους ίδιους λόγους.

                    Καθήκον μας είναι να προτάξουμε τα δικά μας συμφέροντα απέναντι στους εκμεταλλευτές του κόπου και του ιδρώτα μας, της ίδιας μας της ζωής. Οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από την χώρα καταγωγής, την θρησκεία, το φύλο, το χρώμα του δέρματος δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας. Έχουμε κοινό συμφέρον να σηκώσουμε ψηλά την σημαία του αγώνα ενάντια στις αιτίες που γεννούν τους πολέμους, που σπέρνουν φτώχεια και προσφυγιά.

                    Καθήκον μας να μην στοιχηθούν οι εργαζόμενοι με κανένα στρατόπεδο ληστών, με καμιά κυβέρνηση όπως η σημερινή που προσπαθεί να πείσει πως είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Βαφτίζοντας “ευκαιρία” την πολεμική εμπλοκή τη χώρας μας,  τη μετατρέπει σε στόχο αντιποίνων όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η εκπρόσωπος υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας.

Βάζουμε μπροστά τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες!

                    Δεν περιμένουμε εργολάβους λύσεων, κυβερνητικούς μεσσίες που δήθεν θα προστατεύσουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας. Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση και στον αγώνα, στο δρόμο της διεκδίκησης και της ανατροπής. Ο  αγώνας μας ενάντια στον πόλεμο δεν είναι άσχετος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, γι’ αυτό πρέπει να συνδεθεί με την πάλη για:

·        Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Καμία περικοπή του.

·        Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε καύσιμα και ηλεκτρική ενέργεια. Γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή της κιλοβατώρας και του ηλεκτρικού ρεύματος – κατάργηση όλων των συμβάσεων που καθορίζουν τις Ρήτρες Αναπροσαρμογής. Κατάργηση του χαρατσιού επιδότησης των ΑΠΕ.

·        Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ με γενναία μείωση των δημοτικών τελών. Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

·        Διαγραφή χρεών, όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

·        Προσλήψεις προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα στην υγεία, την πρόνοια, το ΕΚΑΒ, στην εκπαίδευση, στην τοπική διοίκηση και στους τομείς πολιτικής προστασίας, με γενναία χρηματοδότηση.

·        Στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση. Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στα σχολεία. Όχι στις απολύσεις και στις αναστολές εργασίας του προσωπικού.

·        Κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη (Ν4808/21) για τα εργασιακά και όλων των νόμων που ιδιωτικοποιούν την κοινωνική ασφάλιση.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη, και την κοινή πάλη των λαών. Δεν ανεχόμαστε να αποτελεί η χώρα μας πολεμικό ορμητήριο σε βάρος άλλων λαών. Ενώνουμε τη φωνή μας για την:

·        Άμεση απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

·        Να κλείσουν όλες οι Αμερικανονατοϊκές βάσεις, που κάνουν την χώρα στόχο αντιποίνων.

·        Καμιά αποστολή στρατιωτικών ή εξοπλισμού στο εξωτερικό. Να γυρίσουν πίσω όλες οι στρατιωτικές αποστολές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ!

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

 

Το Σωματείο εργαζομένων στους Δήμους

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ  11:00ΠΜ

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ  ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ!

Ο Συλλόγος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Χίου καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην 24ωρη Πανεργατική – Πανελλαδική Απεργίας της 6ης Απριλίου που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, για να υπερασπιστούμε το εισόδημά μας ενάντια στην ακρίβεια .

 Η απεργία αυτή γίνεται στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία, ενός πολέμου που ξεκίνησε με την εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της γειτονικής χώρας, καταπατώντας κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου και με τίμημα το αίμα αθώων ανθρώπων. Προκαλούνται επίσης νέα κύματα προσφύγων και φτώχεια. Φτώχεια που απλώνεται σε όλον τον κόσμο, με τα βασικά κοινωνικά αγαθά να παίρνουν «φωτιά», τους εργαζόμενους να εξαθλιώνονται και το λαϊκό εισόδημα να εξανεμίζεται.

Κυρίαρχο αίτημα της απεργίας λοιπόν είναι να σταματήσει αυτός ο άδικος πόλεμος, που έχει ως συνέπειες να σκοτώνεται άμαχος πληθυσμός και να «σαρώνει» η ακρίβεια.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να συνεχίζουν από τους πετσοκομμένους τους μισθούς (όσοι ακόμη έχουν δουλειές και μισθούς) να πληρώνουν τις αυξήσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης για να μην θιγεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εκτός των άλλων διεκδικούμε:

• Γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.

 • Μείωση του Φ.Π.Α. στα είδη πρώτης ανάγκης.

• Αύξηση και επέκταση στο Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας – Καμία περικοπή.

• Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και στους Ο.Τ.Α.

• Αναγνώριση για κάθε έννομη συνέπεια της προϋπηρεσίας των ετών 2016-2017 όλων των εργαζομένων.

 • Κατάργηση τώρα του «χαρατσιού» του ΕΝ.Φ.Ι.Α.

• Αποτροπή της διάλυσης και του ξεπουλήματος υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α.

• Να μπει τέλος στο κύμα ακρίβειας που εξαθλιώνει της ζωές μας.

• Μονιμοποίηση  τώρα των εργαζομένων που εργάζονται για πολλά έτη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, χωρίς όρους και προϋποθέσεις .

 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 

                                         Η  Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Σοφία Γατανά                       Ιωάννης  Δεληγιάννης

 

 

Σχετικά Άρθρα