Χίος, Παρασκευή 23 Αυγούστου

Ο Επιτάφιος του Αγίου Γεωργίου στο Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 26/04/2019 - 22:56

Σύσσωμο το πλήρωμα του μεγάλου περιπολικού σκάφους του Λιμενικού σώματος, που ναυλοχεί στο Λιμάνι μας, προσκύνησε τον Επιτάφιο του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου, που επιστρέφοντας από την πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στην Εκκλησία, έκανε μια στάση στο σημείο πρόσδεσης του πλοίου.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετά την λιτή τελετή το σκάφος αναχώρησε για την νυχτερινή του περιπολία.

Σχετικά Άρθρα

'Ανοιξαν πανιά για τις Οινούσσες οι ιστιοπλόοι
Παρ, 23/08/2019 - 14:54

 

Άνοιξαν πανιά από το πρωί για τις Οινούσσες, τελικό προορισμό της διοργάνωσης, οι ιστιοπλόοι της Aegean Regatta που τις δύο προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν για πρώτη φορά στα Ψαρά, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα.

Το νησί υποδέχθηκε 450 ιστιοπλόους και μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το "πείραμα" ήταν επιτυχημένο, με το Δήμαρχο Ψαρών, Κώστα Βρατσάνο να δηλώνει στο Ράδιο "Α" ότι ο απολογισμός είναι απολύτως θετικός.

"Το βασικό μέλημα ήταν να μπουν και να δέσουν με ασφάλεια. Αυτό έγινε στη νέα πλωτή εξέδρα, οι συμμετέχοντες γνώρισαν το νησί μας και παρόλο που υπήρξε ένα πρόβλημα με την εξεύρεση δωματίων βρέθηκαν ακόμη και κάποια σπίτια Ψαριανών που έλειπαν για να φιλοξενηθούν κάποιοι σ'αυτά. Ήταν σημαντική η προβολή και η διαφήμιση που έγινε στο νησί. Μάλιστα ορισμένοι μας είπαν ότι εντυπωσιάστηκαν από τα Ψαρά και θα έρθουν ξανά", ανέφερε ο Δήμαρχος.