«Ο μπαμπάς μου… ο μπαμπάς μου...»

Κάλαντα στους ναυτικούς από τα σχολεία του Βροντάδου και ζωντανή σύνδεση με πλοία για τις ευχές.
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 31/12/2019 - 19:23

Τούτες οι μέρες για όσους έχουν ναυτικό στην οικογένεια δεν είναι εύκολες. Όταν ταξιδεύει η απουσία είναι έντονη, αλλά και όταν είναι εδώ τη χαρά σκιάζει στην άκρη του μυαλού ο αποχωρισμός.

Με αυτά τα συναισθήματα να κυριαρχούν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του τοπικού συμβουλίου Βροντάδου με κάλαντα στους ναυτικούς από τα σχολεία και ζωντανή σύνδεση με πλοία για τις ευχές.

Η αίθουσα του Γυμνασίου κατάμεστη από κόσμο που έβλεπε στην οθόνη τα αγαπημένα του πρόσωπα να συγκινούνται και να στέλνουν ευχές.

«Ο μπαμπάς μου… ο μπαμπάς μου...» φώναξαν ξαφνικά τα μικρότερα παιδιά όταν στην οθόνη  έβλεπαν τον πατέρα τους από την άλλη άκρη του κόσμου να μιλά … Όσο και να έχει προχωρήσει η τεχνολογία, όσο και να υπάρχει καθημερινή η επαφή του  ναυτικού με την οικογένεια του τούτες οι μέρες είναι πάντα δύσκολες… Κι αυτό το απέδειξε η συγκίνηση  που είχαν οι ίδιοι οι ναυτικοί από όλα τα πλοία που συνδέθηκαν και μίλησαν.

Κάποιοι είχαν ήδη αλλάξει χρόνο λόγο της  διαφοράς  ώρας με την άλλη άκρη του πλανήτη που βρισκόταν. Κάποιοι άλλοι βρίσκονταν ακόμη στο ξημέρωμα της παραμονής.

«Καλή ταξίδια και καλή επάνοδο» όταν η ευχή που έστειλε ο Βροντάδος στους ναυτικούς του  και καλή αντάμωση ήταν η δική τους απάντηση  σε μια βραδιά παραμονή Πρωτοχρονιάς  που θύμισε σε όσους την παρακολούθησαν  την δυσκολία του ναυτικού επαγγέλματος.

Ολόκληρη η εκδήλωση στην εκπομπή «ΧΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ» την Παρασκευή 3 Ιανουάριου στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV. 

 

 

Σχετικά Άρθρα