Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV

Παρ, 20/01/2023 - 06:36

Για τον ρόλο, τις αρμοδιότητες και τα πεπραγμένα του, ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης του πολίτη και της  επιχείρησης της Αιρετής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μιλά ο προσκεκλημένος του Γ. Χονδρέλη στην εκπομπή «Κατευθυνθήτω» αυτής της εβδομάδας ο Γεώργιος Φ. Παπαδόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας ,περίπου 350, ζήτησαν την συνδρομή, αρωγή και συμβουλή του για την επίλυση θεμάτων που άπτονταν των αρμοδιοτήτων του σε σχέση με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, οι περισσότεροι από τους οποίους είδαν τα αιτήματά τους να ικανοποιούνται και τα ζητήματά τους να έχουν αίσια έκβαση.

Υπογράμμισε την άψογη συνεργασία του με το προσωπικό των υπηρεσιών το οποίο καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αναφέρθηκε στις ενέργειές  του να αναπληρωθούν τα κενά που έχουν υπάρξει τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας συνταξιοδοτήσεων ή μετατάξεων υπαλλήλων.

Στη συνέχεια της εκπομπής ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρεται στη γενικότερη στάση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου σε ζητήματα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ειδικότερα μιλά για το φράγμα «Κόρης γεφύρι», τα συνοδά έργα της επέκτασης του Αεροδρομίου Χίου, το αντιπλημμυρικό έργο στο Κοντάρι, την νέα πτέρυγα (κτίρια 3 και 4) του Γ. Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο», τα οδικά έργα στη Χίο, το Λωβοκομείο Χίου, τις χρηματοδοτήσεις φορέων και τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Τέλος, τονίζει το τεράστιο έργο και την προσφορά στο νησί μας του αείμνηστου οραματιστή αιρετού Νομάρχη Χίου Γιώργου Καλουτά.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από αυτό το Σάββατο 21-01-2023 στις 5.00 και τις 9.00 μ.μ. και σε επανάληψη την Κυριακή 22-01-2023 στις 3.00 μ.μ. στην Αλήθεια ΤV.

Σχετικά Άρθρα