Χίος, Σάββατο 15 Αυγούστου

Οι "Χίοι εν χορώ" στο Αργέντικο

Πέμ, 27/12/2018 - 08:16

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα , και τηρώντας πιστά το ραντεβού του  ο Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Χίοι Εν Χορώ" παρευρέθηκε,  την παραμονή των Χριστουγέννων στο φωταγωγημένο Αργέντικο με το τμήμα της χορωδίας τους συλλόγου. 

Εκεί μέσα σε αυτή την αστείρευτη ομορφιά ο Σύλλογος έψαλε κάλαντα και  τραγούδια μιας και το επιτάσσουν οι μέρες αυτές.

Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου "Το Αργέντικο φορώντας τα γιορτινά του μας υποδέχτηκε και εμείς δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες που ενθουσιασμένοι και γεμάτη κατάνυξη, βιντεοσκοπούσαν ή φωτογράφιζαν  την δράση αυτή .  Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ιδιοκτήτες τους Αργέντικου και πιο συγκεκριμένα την οικογένεια Κτιστάκη,  που και φέτος μας φιλοξένησαν  κοντά τους , τον Δάσκαλο της Χορωδίας μας κύριο Πέτρο Καρβούνη , αλλά και τα μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν σε αυτή μας την δράση.  Ανανεώνουμε πρώτα ο Θεός το ραντεβού μας για του χρόνου τέτοιο καιρό . Μέχρι τότε ευχόμαστε ο Νέος Χρόνος να φέρει στον καθένα ξεχωριστά ότι ποθεί !!!!

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 15/08/2020 - 08:49

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου σε συνέχεια των προσπαθειών του να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για το θέμα των αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμολίων ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 09 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμολίων, την κα Κατερίνα Γεωργιακώδη, την κα Βούλα Φωτεινού και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας των Αρμολίων κο Κυριάκο Γιαγκουδάκης, για την οργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο «Εμείς και τα ζώα» που πραγματοποιήθηκε, στην πάνω πλατεία των Αρμολίων. Ευχαριστεί επίσης θερμά, τον κτηνίατρο κο Εμμανουήλ Βουγαζιανό, για την  παρουσίαση που μας παραχώρησε αναφορικά με την ιατρική φροντίδα των κατοικίδιων και αδέσποτων ζώων.

Ειδική μνεία οφείλει να γίνει στον κ. Γεώργιο Κλαμενάκη, Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του αλλά επιπρόσθετα γιατί είναι σε κάθε δράση μας αρωγός.

Ευχαριστούμε θερμά, που δόθηκε βήμα στο Σύλλογο, ώστε να ακουστούν προβληματισμοί, προβλήματα και τρόποι αντιμετώπισης αυτών.

Ελπίζουμε να υπάρχει συνέχεια και ενδιαφέρον κι από άλλες τοπικές κοινότητες αναφορικά με το θέμα των ζώων.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι κάτοικοι συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη στείρωση 20 αδέσποτων γατών.