Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Οι Χιώτες γιατροί κοντά στους κατοίκους των Ψαρών

Τετ, 03/07/2019 - 20:47

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου με τη συμμετοχή ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, πραγματοποίησε τόσο κλινική εξέταση, όσο και παρακλινικές εξετάσεις στους κατοίκους των Ψαρών το Σάββατο 29.06.2019.

Το κλιμάκιο των ιατρών του Συλλόγου που περιελάμβανε τις ειδικότητες του ειδικού παθολόγου, καρδιολόγου, οφθαλμιάτρου, δερματολόγου, ουρολόγου, πνευμονολόγου, χειρουργού, ωτορινολαρυγγολόγου, ακτινολόγου, παιδίατρου, ενδοκρινολόγου και ορθοπεδικού διενήργησε κλινική εξέταση (136 ασθενείς) και παρακλινικές εξετάσεις (78 ασθενείς) για τις οποίες χρησιμοποιήθηκε και φορητός εξοπλισμός μελών του ( έλεγχος βηματοδότη, υπέρηχος, σπιρόμετρο, άμεσο οφθαλμοσκόπιο, τονόμετρο, δερματοσκόπιο κλπ).

Οι ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες του αγροτικού Ιατρείου, της Δημοτικής βιβλιοθήκης και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου καθώς και κατ’ οίκον σε ασθενείς με ειδικές ανάγκες.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου ευχαριστεί το Δήμαρχο Ψαρών κ. Κωνσταντίνο Βρατσάνο, τη ναυτιλιακή εταιρεία Αγία Μαρίνη και ιδιαίτερα τον πλοιοκτήτη του PSARA GLORY κ. Γαλανό Εμμανουήλ για την ευγενική χορηγία τους, καθώς και τους συναδέλφους που συμμετείχαν εθελοντικά στην δράση.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή