Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Οι Οδηγοί... κατέλαβαν την Ακαδημία Μηχανικών

Παρ, 02/08/2019 - 21:27

Οπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο τύπου κατόπιν σχετικής έγκρισης της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Ακαδημία Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού Χίου ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την χρήση των εγκαταστάσεων της Σχολής για την φιλοξενία Ομάδας Κατασκήνωσης Κοινοτικής Ανάπτυξης, στην οποία συμμετέχουν 27 Μεγάλοι Οδηγοί (νέοι ηλικίας 14-17 ετών) και 13 Στελέχη (ενήλικα μέλη) από εννέα (09) ομάδες της ελληνικής επικράτειας.

Πιό συγκεκριμένα από την Αγριά Βόλου, τον Βόλο, τους Θρακομακεδόνες Αττικής, την Κοζάνη, τη Λαμία, το Μαρούσι Αττικής, την Μυτιλήνη, τα Μέγαρα Αττικής και τη Χίο.

Οι φιλοξενούμενοι θα διαμείνουν για δύο μέρες στην Σχολή προερχόμενοι από μία εβδομάδα παραμονής τους στα Αγιάσματα της Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)