Ολοκληρώνεται και παραδίδεται η Ιωάννου Χρήστου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 05/07/2022 - 15:02

Σε 15 μέρες θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η οδός Ιωάννου Χρήστου, προκειμένου να προχωρήσει το έργο της μετατόπισης της παραλιακής του Αεροδρομίου.

Αυτό ανέφεραν οι Σταμάτης Κάρμαντζης και Γιάννης Ξενάκης, σε επιτόπια επίσκεψη με αφορμή την ασφαλτόστρωση της οδού.

Ο Δήμαρχος Χίου αναφέρθηκε στην πορεία του έργου, και στον σύντομο χρόνο που ολοκληρώνεται, υπενθυμίζοντας ότι καταβληθήκαν μεγάλες προσπάθειες από την Δημοτική Αρχή και της Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς ο προηγούμενος εργολάβος είχε κηρυχτεί έκπτωτος.

«Κάναμε όλες τις ενέργειες σχεδόν από την αρχή», ανέφερε ο κ.Κάρμαντζης, που αναφέρθηκε και στην καλή συνεργασία της Δημοτική Αρχής με τον υπουργό Μετανάστευσης και βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη που, όπως τόνισε, βοήθησε σημαντικά στο έργο της επέκτασης του Αεροδρομίου Χίου, τμήμα του οποίου αποτελεί και η Ιωάννου Χρήστου.

Ικανοποιημένος από την πορεία εξέλιξης των εργασιών εμφανίστηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών που τόνισε ότι το επόμενο  δεκαπενθήμερο θα μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Ιωάννου Χρήστου, ενώ παράλληλα οι υπόλοιπες εργασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου θα έχουν γίνει μέχρι τον Σεπτέμβριο.

stin_teliki_eytheia_oi_ergasies_oloklirosis_tis_odoy

Σχετικά Άρθρα