Ωρολογιακές βόμβες στο κέντρο της πόλης μας!

Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 30/04/2019 - 16:06

Όποιος στην πόλη περπατεί! Στις γειτονιές γυρίζει και με τα μάτια ανοιχτά και βλέπει και μυρίζει! Όπως κάθε μέρα μες στους δρόμους περπατώ βλέπω και παραμιλώ! Θα παρακαλέσω τα έντυπα Μ Μ Ε το κείμενο αυτό να το δημοσιεύσουν όταν γίνει η στραβή και γίνουμε Ολοκαύτωμα όπως το ΜΑΤΙ να υπάρχουν τα ντοκουμέντα για να ζητήσουμε τις ευθύνες από τους αρμόδιους φορείς είτε λέγονται ΔΕΗ ή Πυροσβεστική ή Δασαρχείο ή Δημοτική αρχή ή Υπουργείο!

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις! Στην οδό Φιλίππου Πασπάτη στο Παζάρι εφάπτονται οι μετασχηματιστές υψηλής τάσης της ΔΕΗ με τα κυπαρίσσια και τα διάφορα αιωνόβια δένδρα του κτήματος Χωρέμη! Έτσι και γίνει καμία διαρροή η έκρηξη των μετασχηματιστών ζήτω πού καήκαμε! Η Χίος θα γίνει παρανάλωμα του Πυρός! Έτσι και αρπάξει το κτήμα φωτιά θα καεί η μισή πόλη!

Έχουμε Πρωτομαγιά θα αρχίσουν οι ξηρασίες τα κυπαρίσσια γίνονται προσάναμμα και ΔΑΔΙ ! Πάρτε πρωτοβουλίες και Φροντίστε ή να φύγουν οι κολώνες της ΔΕΗ ή να κοπούν τα δένδρα! Κατόπιν εορτής θα είμαι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας! Έχω ακούσει στο ραδιόφωνο κατά καιρούς τον πρώην Δήμαρχο και ποιητή Πέτρο Παντελάρα να αναδεικνύει το πρόβλημα αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί κανενός! Έστω και αργά μιας και έχουμε προεκλογική περίοδο φροντίστε καρεκλοκένταυροι να πράξετε τα δέοντα γιατί μετά θα είναι πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα!

Επί τη ευκαιρία αναφέρω και την βρωμιά που υπάρχει στο πεζοδρόμιο της οδού Ροδοκανάκη από τις κατρουλιές των νυκτόβιων θαμώνων των μπαρ και των καφετεριών που μέσα στο σκοτάδι πετάνε την ξερή τους και ποτίζουν πόρτες καταστημάτων αυτοκίνητα και πεζοδρόμια. ΒΑΛΤΕ άπλετο φωτισμό και κάμερες ασφαλείας για να συλληφθούν οι ένοχοι! Καλή Πρωτομαγιά με το μαγιόξυλο στο χέρι...

Σχετικά Άρθρα