Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Παιχνίδια που αφορούν τη διαφορετικότητα από το Σώμα Ελ. Οδηγισμού

Το Σάββατο στις 4 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Χίου
Παρ, 21/02/2020 - 15:15

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης διοργανώνει εκδήλωση αύριο στις 4 μ.μ. στην πλατεία Βουνακίου, καλώντας να συμμετέχουν σ'αυτήν μικροί και μεγάλοι που θα παίξουν  παιχνίδια που αφορούν τη διαφορετικότητα.

 

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι μέλος της παγκόσμιας Οδηγικής Οργάνωσης WAGGGS, που έχει 10 εκατομμύρια μέλη σε 150 χώρες. Δέχεται ως μέλη του αγόρια και κορίτσια, παιδιά, νέους και ενήλικες από όλες τις κοινωνικές τάξεις, τις φυλές, τις θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις.

Η Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης είναι μία μέρα παγκόσμιας φιλίας, μια μέρα που Οδηγοί και Πρόσκοποι αναλογίζονται ο ένας τον άλλο και εκφράζουν την εκτίμησή τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 22:00

Ένας 40χρονος άνδρας, που νοσηλεύεται από το μεσημέρι στον θάλαμο SARS του Νοσοκομείου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μας.

Ο ασθενής, που είναι στρατιωτικός, είχε προσέλθει από το Σάββατο με συμπτώματα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από το ινστιτούτο παστέρ, παρά μόνο σήμερα το μεσημέρι.

Από το Νοσοκομείο εκτός της νοσηλείας του γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο κύκλος του λώστε ή δυνατόν να στεγανοποιηθεί το πρόβλημα.