Παραχώρηση υπό προϋποθέσεις για το γήπεδο του Εφήβου

Παρ, 18/12/2020 - 14:11

Σε καλό κλίμα διεξήχθη χθες το μεσημέρι σύσκεψη στο Δημαρχείο για την εκ νέου συνεργασία Δήμου και Αθλητικού Σωματείου Εφήβου για τη δημιουργία γηπέδου σε οικοπεδική έκταση ιδιοκτησίας του, νοτίως του αεροδρομίου.

Όπως είχε επισημάνει και σε προηγούμενη συνέντευξή του στην "Α" ο Πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Βεζέρης ζητήθηκε να υπάρξει σαφές χρονοδιάγραμμα από το δήμο, αρχής γενομένης από τη μελέτη, προκειμένου αυτή να εκπονηθεί εντός 12μήνου καθώς και για το έργο, θέτοντας το όριο των 2 ετών.

Στη σύσκεψη από το Δήμο συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Γιάννης Μανάρας, με τον τελευταίο να τονίζει σε συνέντευξή του στο Ράδιο "Αλήθεια" ότι ο κος Ξενάκης δεσμεύθηκε ότι είναι άμεσα διαθέσιμα 50.000 ευρώ για τη δημοπράτηση της μελέτης. Από μέρους του νομικού προσώπου, που θα είναι ο φορέας στον οποίο θα παραχωρηθεί το οικόπεδο από τον Έφηβο, όπως είπε ο κος Μανάρας, το Δ.Σ. θα συζητήσει τους όρους παραχώρησης,  (π.χ. ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ζήτησε να λαμβάνει αντί των 600 ευρώ, 1000 ευρώ ετησίως ως μίσθωμα) .

"Επιθυμία όλων είναι να γίνει το γήπεδο και σε σύντομο χρόνο", τόνισε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου.

Σημειώνεται ότι άμεσα και η Διοίκηση του Εφήβου θα συνεδριάσει ώστε με βάση πλέον τις αποφάσεις των οργάνων τους οι φορείς να προχωρήσουν το νέο πλαίσιο συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα