Παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΕΣΝΟΧ

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 22/04/2021 - 14:00

Με κύριο αίτημα την μονιμοποίηση των εργαζομένων στις δημόσιες μονάδες υγείας και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις μονάδες υγείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα πανυγειονομική κινητοποίηση με τους συνδικαλιστές να πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννη Λαμπαδοχυτό, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες  και πρέπει να μονιμοποιηθούν ενώ για να ανταποκριθεί το δημόσιο σύστημα υγείας στις αυξημένες ανάγκες χρειάζονται προσλήψεις.

Την αναγκαιότητα να δημιουργούν μονάδες ΜΕΘ για covid και να μην χρησιμοποιούνται οι μονάδες ανάνηψης, ανέφερε το μέλος του ΣΕΣΝΟΧ Ολυμπία Κουβαρά, συμπληρώνοντας ότι πρέπει το Υπουργείο να προχωρήσει σε επίταξη ιδιωτικών κλινικών.

Στο πλευρό των εργαζομένων στο «Σκυλίτσειο» και το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, με τον αντιπρόεδρο του Παναγιώτη Νικήτα να τονίζει ότι πρέπει η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της στην διαχείριση της πανδημίας και να βοηθήσει τους εργαζομένους στα νοσοκομείο.

Παρών στην παράσταση διαμαρτυρίας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων με τον πρόεδρο του Άρη Μιχαλάκη να τονίζει ότι τα αιτήματα των υγειονομικών είναι δίκαια και πρέπει να υποστηριχτούν.

 

parastasi_diamartyrias_gia_zitimata_ton_ygeionomikon

Σχετικά Άρθρα