Χίος, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Γεώργιου Καμπά τελετή παράδοσης στη Χίο 4 σκαφών Zodiac

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 07/06/2019 - 11:03

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Στρατόπεδο Κατούντα, η τελετή παραλαβής τεσσάρων σκαφών τύπου Zodiac, δωρεά της εταιρείας Harbor and Trading SA.

Στην τελετή το παρών έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών θρησκευτικών, πολιτικών, στρατιωτικών και δικαστικών αρχών, ανάμεσά του ο Μητροπολίτης Χίου, κ. Μάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ο Στρατιωτικός Δ/τής Χίου, Σταύρος Παπασταθόπουλος, η Εισαγγελέας Χίου Σπ. Σταυράτη, η Πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Τομπάζη, ο Αστυνομικός Δ/ντής, Δημήτρης Αυγερινός κ.α. ενώ εκεί ήταν και ο δωρητής καπ. Λουκάς Κτιστάκης.

ypodohi_toy_arhigoy_ges_stin_agiotoko_hio

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:52

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο παπά Σταύρος Τσίκιλης, ιερέας από το 1982 έως το 2016 της Εκκλησίας της Παναγίας Ευρετής.

Σήμερα στις 12.00 μ. τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του στην γενέτειρα του Καβάλα, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια μετά την συνταξιοδότηση του.

Την ίδια ώρα τελέστηκε δέηση στην μνήμη του στον Ιερό Ναό, που υπηρέτησε για 34 χρόνια στην Συνοικία της Ευρετής, ενώ παράλληλα ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος ετέλεσε τρισάγιο στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο.