"Πέμπτες...Καλής Υγείας" από το Δήμο Χίου, την Ένωση Νοσηλευτών και το Ομήρειο

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 04/04/2019 - 14:55

Πέμπτες…. καλής Υγείας διοργανώνει ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Υγείας, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για την αξία της πρόληψης.

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες , ε διαφορετικές θεματικές ενότητες», ανέφερε ο Γιάννης Γεωργιάδης, δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα υγείας, συμπληρώνοντας ότι «είναι υποχρέωση του δήμου η προάσπιση της Υγείας των δημοτών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες, όπως εξήγησε το μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Υγείας, Δημήτρης Κουτσουράκης με πρώτη την Πέμπτη 11 Απριλίου, να αφορά τον εθισμό στο διαδίκτυο.

«Οι ομιλητές θα αναφερθούν κυρίως σε τρόπους προστασίας των νέων από τον εθισμό στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ.Κουτσουράκης.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρειου, ενώ οι επόμενες θεματικές ενότητες αφορούν τις Πρώτες βοήθειες, τον Σακχαρώδη διαβήτη και άλλα ιατρικα θέματα.

«Κάθε εβδομάδα θα βγαίνει μια πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους που θα ενημερώνει και για το θέμα που θα συζητηθεί», ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης, καλώντας τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

 

 

 

 

 

 

pemptes._kalis_ygeias_apo_dimo_hioy_enosi_nosileyton_kai_omireio

Σχετικά Άρθρα