Χίος, Κυριακή 9 Αυγούστου

Περιορισμοί μετακίνησης: Προτιμούμε τις χειρόγραφες βεβαιώσεις

Καμία παράβαση σήμερα στο νησί μας
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 24/03/2020 - 11:14

Τι κι αν η νέα τεχνολογία προσφέρει - ανέξοδα μάλιστα- τη λύση των sms  στο 13033 για να δηλώσουμε τις μετακινήσεις μας...

Οι Χιώτες αποδεικνύονται πιο παραδοσιακοί ή και πιο επιφυλακτικοί στο να δηλώσουν εκ των προτέρων τι θα κάνουν, με βάση τα νέα δεδομένα που θέτουν οι περιορισμοί, λόγω κορωνοϊού.

Έτσι στους ελέγχους που συνεχίστηκαν και σήμερα για δεύτερη ημέρα από την αστυνομία σε διάφορα σημεία του νησιού, οι περισσότεροι είχαν μαζί τους έγγραφες βεβαιώσεις, λιγότεροι έστειλαν sms, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι δεν βεβαιώθηκε καμία παράβαση, με τους ελεγχόμενους, όπως έλεγαν αστυνομικοί να είναι απόλυτα συνεργάσιμοι και πλήρως εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα που να αιτιολογούν την έξοδό τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 08/08/2020 - 10:27
Διπλή σύλληψη

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο συνελήφθη στις 07-08-2020 στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατά τη διάρκεια ελέγχου αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, ενώ ακολούθως αντιστάθηκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, τραυματίζοντας ελαφρά δύο εξ’ αυτών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.