Χίος, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Πήγαν για καφέ στα… Αυγώνυμα και τους μάζεψε η Πυροσβεστική

Δευ, 07/01/2019 - 20:17

Δεν υπολόγισαν την απογευματινή χιονοθύελλα και έτσι οι οδηγοί αλλά και επιβάτες 4 Ι.Χ εγκλωβίστηκαν μεταξύ Αυγωνύμων και Προβατά.

Τρία άτομα κατόρθωσαν να φτάσουν και να παραμείνουν ασφαλή στο Ναυτικό Κλιμάκιο ενώ τους υπόλοιπους τους απεγκλώβισε βαρύ όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, με την συνδρομή της Αστυνομίας, της ΛΕΦΕΔ και της Ομάδας "Ο".

Το ίδιο συνέβη και με τους επιβάτες Ι.Χ που είχαν αποκλειστεί στο «Καφενείο της Κουρούναινας».

Η μόνη προγραμματισμένη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφορούσε μεταφορά Παιδαγωγού και παιδιών της Κιβωτού, που μεταφέρθηκαν με Πυροσβεστικό όχημα ασφαλή στο χωριό της Κιβωτού στο Αίπος.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή