Πήγε στα Επείγοντα και έβγαλε μαχαίρι!

Ακούστε το ηχιτικό
Πέμ, 24/11/2016 - 13:25
Ηχητικό απόσπασμα: 

Αντιμέτωποι με έναν μετανάστη ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση διέγερσης και πριν καταλάβουν τι τους ζητούσε στάθηκε απέναντί τους κρατώντας μαχαίρι βρέθηκαν χθες στις 11 το βράδυ οι εργαζόμενοι στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την εκτελούσα χρέη διοικητή στο «Σκυλίτσειο», Ελένη Βουτιέρου, η οποία περιέγραψε στην «Α» το παραπάνω περιστατικό, ο μετανάστης  απειλούσε πρώτα και κύρια τον εαυτό του, οι εργαζόμενοι φοβήθηκαν, απομονώθηκαν σε χώρο ασφαλείας και επενέβη η ασφάλεια του νοσοκομείου και η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε, για να τον αφήσει το πρωί ελεύθερο, όπως σχολίασε δεικτικά η ίδια.

«Περιστατικά βίας έχουμε αντιμετωπίσει και από Έλληνες στο παρελθόν, όμως λαμβάνοντας υπ’οψιν την ένταση των τελευταίων ημερών κοιτάζουμε να αυξηθεί η φύλαξη, κυρίως τις νυχτερινές ώρες», τόνισε η κα Βουτιέρου.

Επισήμανε ότι η σύμβαση με την εταιρεία φύλαξης, που έχει το νοσοκομείο, λήγει στο τέλος του χρόνου, ενώ δρομολογούνται οι διαδικασίες από του χρόνου το «Σκυλίτσειο» να προσλάβει το ίδιο προσωπικό φύλαξης (κάτι ανάλογο επιχειρείται και στις υπηρεσίες σίτισης).

Σχετικά Άρθρα