Πνευματικό οδοιπορικό στους ''σταθμούς'' και στα νοήματα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Με τον Πατέρα Γεώργιο Πουλιά αυτό το Σαββατοκύριακο στην Εκπομπή ''Κατευθυνθήτω'' στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Παρ, 23/04/2021 - 06:06

Ένα συνοπτικό και ωραίο οδοιπορικό στις εορτές ''σταθμούς'' και στα νοήματα της περιόδου από την έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής μέχρι την Κυριακή των Βα'ί'ων, προβάλλει αυτό το Σαββατοκύριακο η Έκπομπή ''Κατευθυνθήτω'' με τον Γιάννη Χονδρέλη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV .

Οδηγός μας, σε αυτήν την πνευματική περιήγηση, είναι ο Αιδεσιμολογιότατος, Πρωτοπρεσβύτερος, Πατέρας Γεώργιος Πουλιάς, που μιλάει σε αυτήν την συνέντευξη, για την υπερηφάνεια και την ταπείνωση, για την Παραβολή του Τελώνη και του Φαρισσαίου, για την Κυριακή του Ασώτου, για την Ανάσταση του Λαζάρου, για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Χριστού που χαρίζει σε όλους μας ''την Αιώνιον Ζωήν και Μέγα Έλεος''.

Ακόμα και η άσχημη αυτή συγκυρία του Κορωνοϊού, λέει ο Πατέρας Γεώργιος Πουλιάς, ''είναι ευκαιρία για όλους μας, να σκύψουμε μέσα μας, να προσευχηθούμε...και με πνευματική ανάταση να μετανοήσουμε για εκείνα που πρέπει...και συνεχώς να βελτιωνόμαστε''. 

           Τη συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV το Σάββατο 24 Απριλίου και σε επανάληψη την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στις 5.00 μ.μ. και τις δύο ημέρες.

Σχετικά Άρθρα