
Με μεγάλη επιτυχία και θερμή συμμετοχή ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου σωμάτων ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου στο Φαφάλειο γήπεδο του Βροντάδου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Χίου.
Το τουρνουά διοργανώθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση συναδέλφου των διοργανωτών, ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης και συλλογικότητας μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και στέλνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας στο ευρύτερο κοινό.
Την πρώτη ημέρα του τουρνουά συμμετείχαν 12 ομάδες, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 250 αθλητές από διάφορα σώματα ασφαλείας, όπως αστυνομικοί, πυροσβέστες και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες προκρίθηκαν στους τελικούς της δεύτερης ημέρας, όπου και ξεχώρισε η Chios FC, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο του τουρνουά.
Αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα των συνοριοφυλάκων από τη Σάμο, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Χίο με δικά τους έξοδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα το πνεύμα συναδελφικότητας και την αγάπη για τον σκοπό του τουρνουά.
Η Ένωση Συνοριοφυλάκων Χίου, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, ευχαρίστησε θερμά όλα τα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου για τη συμβολή τους, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη έκβαση της διοργάνωσης.
Το διήμερο αυτό αποτέλεσε μια γιορτή του αθλητισμού, της προσφοράς και της ενότητας, υπενθυμίζοντας πως ακόμα και μέσα από τον ανταγωνισμό των αγωνιστικών γραμμών, μπορεί να ανθίσει η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά.














































