Πρόεδρος ΔΚ Βροντάδου: «Δεν έχει μετρήσει σωστά τον σφυγμό της τοπικής κοινωνίας ο υπουργός Μετανάστευσης»

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 07/04/2021 - 14:02

«Δεν έχει μετρήσει σωστά τον σφυγμό της τοπικής κοινωνίας ο υπουργός Μετανάστευσης», ανέφερε η πρόεδρος της Δ.Κ. Βροντάδου, Μαριάνα Πελαντή στον απόηχο των δηλώσεων του Νότη Μηταράκη στο «Ράδιο Αλήθεια», για την δημιουργία νέας δομής  στο Θόλος.

Η κ.Πελαντή υπογράμμισε ότι η θέση της Δ.Κ Βροντάδου δεν έχει αλλάξει, αναφορικά με την δημιουργία νέας δομής, από τον Δεκέμβριο του 2019 που πραγματοποιήθηκε η λαϊκή sυνέλευση στην ΠΕΚΕΒ και η τοπική κοινότητα εξέφρασε την κάθετη  αντίθεση της.

«Έχουμε μια σταθερή θέση για την δημιουργία μιας δομής καταγραφής και ταυτοποίησης και όχι φιλοξενίας ή κράτησης, 500 ατόμων, ζητώντας παράλληλα να μπορούμε να έχουμε και πλήρη εικόνα κατά την λειτουργία της», ανέφερε η πρόεδρος του Βροντάδου.

Σύμφωνα με την ίδια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εκ νέου λαϊκή συνέλευση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τονίζοντας ωστόσο  ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με φορείς και αιρετούς του Βροντάδου έτσι ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα αν προχωρήσει ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την δημιουργία νέας δομής στο Θόλος.

den_ehei_metrisei_sosta_ton_sfygmo_tis_topikis_koinonias_o_ypoyrgos

Σχετικά Άρθρα