Χίος, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Το… ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. σήμερα στην «Αλήθεια TV»

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 16/12/2019 - 10:03
Βασίλης Βίγκας, Πρόεδρος Χαλκειούς και Γιάννης Αραμπατζής, Πρόεδρος των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο Βόρειο Αιγαίο συζητούν για το πώς βιώνουν το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα

Δείτε σήμερα στην τηλεόραση της Αλήθειας, στην εκπομπή «η επικαιρότητα με άλλο μάτι» (20.00 & 00.00) μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χαλκειούς, Βασίλη Βίγκα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Β. Αιγαίου της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννη Αραμπατζή.

Ο καθένας παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, όπως τη βιώνει -είτε σαν κάτοικος είτε σαν αστυνομικός- και εξηγεί γιατί το νέο Κέντρο στο Αίπος, που θα είναι στην ουσία και κατά το μεγαλύτερο μέρος του ελεγχόμενο και όχι κλειστό, θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση και λύση του υπαρκτού προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Και οι δύο θεωρούν ότι χωρίς αυτό δεν θα κλείσει ποτέ η π. ΒΙΑΛ, ότι θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στις ροές σε συνδυασμό πάντα με τη νέα νομοθεσία για το άσυλο που συντομεύει τα χρονοβόρα διαδικαστικά στάδια.

Επίσης συμφωνούν ότι όλα θα κριθούν στο πόσο γρήγορα, συντονισμένα και αποτελεσματικά θα κινηθούν οι όλες διαδικασίες από την κυβέρνηση, που έχει και την ευθύνη για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα.

Μία νηφάλια συζήτηση με επιχειρήματα που θα τη ζήλευαν πολλοί πολιτικοί ταγοί του τόπου...

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/01/2020 - 19:08
φωτο ΕΚΑΒ

Άγιο... είχε σήμερα Κυριακή πρωϊ οδηγός, που στην παραλιακή οδό Χίου - Βροντάδου, έχασε το έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο και στη συνέχεια έπεσε πάνω στα βράχια.

Από την σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός βγήκε από αυτό με λίγες μόνο αμυχές.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως εξακρίβωσε στη συνέχεια η τροχαία δεν διέθετε άδεια οδήγησης και συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου.