Χίος, Κυριακή 19 Μαΐου

Προσκύνημα στην Παναγία Οινουσσών

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 19/08/2017 - 11:03

Στο Ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης, στην Νήσο Παναγία των Οινουσσών, στο ομώνυμο Εκκλησάκι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, τέλεσε το πρωϊ του Σαββάτου την Θεία Λειτουργία, εξαίροντας τον ρόλο της Παναγίας στην Ορθόδοξη Ελληνική πίστη, αλλά και της ελληνικότητας κάθε γωνιάς της πατρίδας μας, παρουσία πλήθος πιστών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου "Φίλοι των Οινουσσών".

Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν ο Βουλευτής Χίου Ν. Μηταράκης, ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Διοικητής της Ακαδημίας Πλοιάρχων, ο Ναύαρχος ε.α. του Λ.Σ Σταύρος Μιχαηλίδης κ.α.  Σχετικό ρεπορτάζ της Αννας Κλαδιά θα προβληθεί στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV. 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 20:08

Γιορτή για τους φίλους των σκυλιών εξελίχθηκε το διήμερο η Διεθνής εκδήλωση κυνοφιλίας, που διεξήχθη το Κέντρο Γ. Καλουτάς το σαββατοκύριακο.

Διοργανώθηκε από τον Κυνοφιλικό Σύλλογο Χίου και συμμετείχαν ιδιοκτήτες σκύλων από 10 χώρες, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, περιποίηση και τεχνική σε διάφορα αγωνίσματα – παιχνίδια, ενώ υπήρχαν κριτές που βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους.

Δυστυχώς η εκδήλωση δεν προβλήθηκε σε τοπικό επίπεδο και έτσι πολλοί που θα ήθελαν να συμμετέχουν το γνώρισαν σχεδόν εκ των υστέρων.