
Εκτός λειτουργίας είναι ο σταθμός των δημοτικών ηλεκτρικών ποδήλατων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Χριστάκη να τονίζει σε δηλώσεις του ότι πρόκειται για ένα πρώτο «μέτρο» μέχρι να βρεθεί λύση στη μη χρήση των ποδήλατων από ανήλικους.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χριστάκης, αναζητούνται οι δικλείδες ασφάλειας έτσι ώστε να μην γίνεται χρήση των ποδηλάτων από ανήλικους προσθέτοντάς ότι οι υπόλοιποι σταθμοί λειτουργούν κανονικά.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις βλάβες που έχουν παρουσιαστεί κυρίως στον σταθμό που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο, λέγοντας ότι «Έχουμε φτιάξει δύο φορές τον συγκεκριμένο σταθμό και είμαστε σε αναμονή για γίνει έλεγχος από ηλεκτρολόγο του Δήμου».
Τέλος ο αντιδήμαρχος Τουρισμού εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις ζημιές που γίνονται στα ηλεκτρικά ποδήλατα λέγοντας ότι υπάρχει η σκέψη για χρέωση μετα την τρίωρη χρήση έτσι ώστε να καλύπτεται μέρος των ζημιών.
«Ο Δήμος Μυτιλήνης, μετά το δωρεάν δίωρο, χρεώνει το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ. Ίσως ακολουθήσουμε κι εμείς κάτι τέτοιο. Το εξετάζουμε ως πιθανότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.







































