Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Πτώση εργάτη από καλαθοφόρο όχημα στην Λεωφόρο Ενώσεως

Δευ, 16/12/2019 - 11:16

Με  κατάγματα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, έχοντας όμως τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου, 48χρονος, ημεδαπός εργάτης ο οποίος τραυματίστηκε από πτώση από γερανοφόρο όχημα που εκτελούσε εργασίες φωτισμού, στη λεωφόρο Ενώσεως, στο ύψος του καταστήματος Σεμουά.

Συγκεκριμένα το καλάθι αποκολλήθηκε στις 10 π.μ. από το γερανοφόρο όχημα και έπεσε στο έδαφος, μαζί και ο εργάτης που ήταν μέσα σ'αυτό. 

Νεότερη ενημέρωση 13.16: Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος Π.Κ. έχει τραυματιστεί σοβαρά και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τρί, 14/07/2020 - 18:01

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πεί ο Δήμος με το παρακάτω δελτίο τύπου, που μας έστειλε, εκτός από το επαναβεβαιώσει την παροιμία "πονάει δόντι κόβει κεφάλι".

Ότι επικινδυνότητα και να υπάρχει οι δρόμοι δεν κόβονται.

Τρία χρόνια έχουν κόψει δρόμο προς τα Οθωμανικά Λουτρά!

16 μήνες έχουν κόψει την Ευστρ. Αργέντη!

Ένα χρόνο σχεδόν ανέχονται την παρανομία του Νοσοκομείου να έχει κόψει τμήμα της Μιχ. Λιβανού έξω από το παλιό Μαιευτήριο!

Ας βρούν άλλη τεχνική λύση, οι δρόμοι δεν κόβονται.

Ακολουθεί το έγγραφο που προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 26/06/2020, αρ.πρωτ.ΥΠΠΟ/ΓΔΑΜΤΕ/ΥΝΜΤΕΒΑ/210534/25614/1001 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, σχετικά με την επικινδυνότητα ετοιμόρροπου κτίσματος στην οδό Αννας  Κομνηνής 3 στο Φρούριο Χίου, η Δ/νση Τ.Υ.Δ.Χίου προχώρησε στην απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων ,προς αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε περιοίκους και πεζούς.

Το παρόν έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται για την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.