Σε ένα χρόνο έτοιμη η οδός Ιωάννου Χρήστου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 23/07/2021 - 13:03

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του βρίσκεται το έργο της οδού Ιωάννου Χρήστου με τις εργασίες να προχωρούν πυρετωδώς .

«Το έργο το ξεκινήσαμε από το μηδέν, μετά τις περιπέτειες  που υπήρξαν με τον προηγούμενο ανάδοχο που κηρύχτηκε έκπτωτος με αποτέλεσμα να επαναδημοπρατηθεί και να δωθεί σε Χιώτη ανάδοχο», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, επισημαίνοντας ότι όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξουν άλλες  καθυστερήσεις.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη που φανερώνει και τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε μαζί με τις τεχνικές μας υπηρεσίες προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα σημαντικό έργο για την επέκταση του αεροδρόμιου», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χίου.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη που υπογράμμισε την σοβαρή δουλειά που γίνεται στην τεχνική υπηρεσία και την Δ/νση Προγραμματισμού.

«Έχουμε 53 μελέτες σε εξέλιξη με ένα μεγάλο ποσοστό να βρίσκεται είτε σε εξέλιξη, είτε προς δημοπράτηση», ανέφερε ο κ. Ξενάκης.

Για την σπουδαιότητα του έργου μίλησε ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Χίου Λευτέρης Παπαλάνης.

«Είναι ένα διπλό έργο καθώς εκτός από τον δρόμο γίνεται παράλληλα και αντιπλημμυρικό έργο», τόνισε ο κ.Παπαλάνης συμπληρώνοντας ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου το επόμενο καλοκαίρι θα έχει δοθεί η οδός σε κυκλοφορία.

to_kalokairi_toy_2022_etoimi_i_odos_ioanni_hristoy

Σχετικά Άρθρα