Σε... καλό δρόμο τα έργα της Περιφέρειας στη Χίο

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 09/09/2021 - 15:34

Στην πορεία των μεγάλων έργων που εκτελεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Χίο, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της Αλήθειας πλαισωμένος από τους 5 χιώτες αντιπεριφερειάρχες.

Τα έργα στο Αεροδρόμιο, το Μερσινίδι, το Φράγμα και το Νοσοκομείο, είναι στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής, με τον Περιφερειάρχη να υπογραμμίζει την άριστη σχέση όλων των εμπλεκομένων για την ολοκλήρωση τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο το έργο της μετατόπισης του παραλιακού στο Αεροδρόμιο προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς, καθώς και οι επισκευαστικές εργασίες στα κτήρια του Νοσοκομείου.

Παράλληλα η Περιφέρεια είναι έτοιμη να εκπονήσει την μελέτη για τις επισκευαστικές εργασίες στο Μερσινίδι, ενώ εντός χρονοδιαγράμματος κινείται και η ολοκλήρωση του φράγματος Κόρης Γεφύρι.

Κλείνοντας σημείωσε ότι στις προθέσεις της Περιφέρειας είναι ο σχεδιασμός και η χάραξη ενός νέου δρόμου στο νότιο τμήμα της Χίου, που θα συνδέει παραλιακούς οικισμούς χωρίς όμως να θελήσει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

se_kalo._dromo_ta_erga_tis_perifereias_sti_hio

Σχετικά Άρθρα