Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Σοβαρός τραυματισμός 35χρονου σε τροχαίο στην οδό Καλουτά

Δευ, 25/01/2016 - 10:03
Στο Νοσοκομείο της Χίου, νοσηλεύεται 35χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που έγινε χθες στις 9.15 μ.μ. στην οδό Καλουτά. Σύμφωνα με το Τμήμα Τροχαίας, που διενεργεί και τη σχετική προανάκριση, ο 35χρονος που οδηγούσε δίκυκλο (φωτογραφία αρχείου) με κατεύθυνση από Χίο προς Βροντάδο και φορούσε κράνος, κινούμενος επί της Καλουτά συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, που έβγαινε από πάρκινγκ καταστήματος, το οποίο οδηγούσε 25χρονος.
Στην ίδια οδό, που είναι μια από εκείνες της Χίου όπου καταγράφονται σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, νωρίτερα, στην 3.50 μ.μ. χθες σημειώθηκε κι άλλο τροχαίο, στη συμβολή Καραολή και Δημητρίου, όταν συγκρούστηκε ΙΧ που οδηγούσε 40χρονος με δίκυκλο που οδηγούσε 69χρονος, ο οποίος φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο δικυκλιστής. Τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 13:58
lampa_diakopi_reumatos

Βλάβη στο δίκτυο του Διαχειριστή Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλη τη Βόρεια Χίο, στις 6.40 το πρωί με σταδιακή αποκατάστασή της, αρχής γενομένης από την περιοχή των Καρδαμύλων και των Οινουσσών, που είδαν… φως μετά τις 7.45 π.μ., ενώ ακόμη και τώρα υπάρχουν χωριά χωρίς ρεύμα και συγκεκριμένα η Κατάβαση, τα Διευχά και η Σιδηρούντα.

Το γεγονός κατήγγειλε το μεσημέρι, ευρισκόμενος από το πρωί στη Σιδηρούντα, μέσω του Ράδιο «Α» ο Σαράντος Πιτσιλαδής επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να διακόπτεται για οποιοδήποτε λόγο η ηλεκτροδότηση και η εταιρεία να απαξιεί να ενημερώσει τους καταναλωτές.

Μάλιστα, όπως είπε, όχι μόνο δεν εκδίδει κάποια ανακοίνωση, αλλά και όταν επιχείρησαν να τηλεφωνήσουν στο 4ψηφιο του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και στα τοπικά γραφεία, δεν βρήκαν άκρη.

«Εγώ ανέβηκα στο χωριό γιατί έπρεπε να φτιάξω μέλι, χωρίς να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Σε ακόμη χειρότερη θέση οι ελάχιστοι υπερήλικες της Σιδηρούντας, που και μόνο γι’αυτούς που επιμένουν να ζουν εκεί στα μικρά χωριά, θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία. Σ’ ένα σπίτι ηλικιωμένων δίπλα στο δικό μου η γυναίκα με έναν κατάκοιτο άνδρα προσπαθούσαν μ΄ ένα αναμμένο ένα κερί, να κάνουν τη δουλειά τους, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος», ανέφερε ο κος Πιτσιλαδής.