Σπεκουλαδόροι και κίναιδοι !

Πέμ, 23/07/2020 - 06:39

Πολλοί φίλοι και αναγνώστες με χαρακτηρίζουν καυστικό και γλωσσά και ότι χρησιμοποιώ λέξεις που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας και του σαβουάρ της δημοσιογραφίας !

Πρώτον το έχω γράψει και προβάλλει πολλές φορές ότι είμαι ένας ενεργός πολίτης με άποψη και γνώμη που λέω και γράφω καθαρά και ξάστερα χωρίς περικοκλάδες... και χωρίς φόβο και πάθος... και ότι επειδή έχω κυκλοφορήσει τέσσερα βιβλία δεν είμαι ούτε Δημοσιογράφος ούτε συγγραφέας αλλά μ αρέσει να καταθέτω τα ερεθίσματα που έρχονται στο φως και στο μυαλό μου με παρρησία και ανιδιοτέλεια χωρίς να χαρίζομαι ούτε καν στον εαυτό μου !

Έχω μάθει από παιδί να λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη !

Με μεγάλη μου χαρά είδα και διάβασα τα σοφά λόγια του μεγάλου και αείμνηστου σοφού ιστορικού και συγγραφέα πάνω από 100 βιβλίων Σαράντου Καργάκου και γι'αυτό τα προβάλλω γιατί ευτυχώς βλέπω ότι ο μεγάλος και σοφός του λόγου και της γραφίδος δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει καθαρά και ξάστερα δίχως να φοβάται για τις λέξεις που χρησιμοποιεί με μαεστρία και ευστροφία όπως φαίνονται στην εικόνα της φωτογραφίας  !

Και αναφέρομαι στά λόγια πού όλοι σκέφτονται αλλά ελάχιστοι έχουν την τόλμη και το θάρρος να ξεστομίσουν ... " Ζούμε στην εποχή της  εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του έθνους μας...! Σπεκουλαδόροι και κίναιδοι διευθύνουν την χώρα " .

ΑΙΩΝΙΑ η Μνήμη του και να είναι αγιασμένο το στόμα του !

Και θέτω το μεγάλο ερώτημα μήπως δεν είναι η πραγματικότητα αυτό που ζούσαμε τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο με το συνοθήλευμα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προερχόμενο από κάθε καρυδιάς καρύδι εξαφτέριγα της Αριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης νομενκλατούρας των συνδικάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων και πολιτικάντηδων κουλτουριάρηδων που όπως φαίνεται καθαρά πλέον από τα καθημερινά γεγονότα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ζέχνουν βρωμιά και δυσοσμία .

Η σαπίλα των καρεκλοκένταυρων σε όλο το μεγαλείο της εγκληματικότητας για να αρπάξει ο ένας την πολυθρόνα του άλλου με θύματα αθώες ζωές και ψυχούλες !

Και με μεγάλο θράσος να βγαίνουν μες τον βωμό της δημοκρατίας και εκτός της ανιθηκότητας λόγου και έργου να προσπαθούν να ρίξουν την λάσπη , την χολή και το Δηλητήριο του διχασμού και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο χωρίς τσίπα και ντροπή !

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ή όπως λέει και ο Αίσωπος : " όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια " !

Μήπως είχε άδικο ο σοφός Σαράντος Καργάκος με τους χαρακτηρισμούς που έχει γράψει όπως φαίνονται στην εικόνα του κειμένου !

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα σοβαροί και σώφρωνες άνθρωποι με τόλμη, θάρρος και σθένος και με αυτοπεποίθηση λένε και γράφουν την πραγματικότητα της εποχής !

Ίσως είναι ελάχιστοι στο εύρος και το μέγεθος του αείμνηστου Σαράντου Καργάκου  ... αλλά υπάρχουν ακόμη !

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε τίποτα άλλο μονάχα παράκληση...ο Χριστός και η Παναγία να βάλουν το χέρι τους και να δώσουν φώτιση και μυαλό στους ιθύνοντες της πολιτικής ηγεσίας του τόπου μας !

Καλό ξημέρωμα ! 

Χίος 23 Ιουλίου 2020... επέτειος μαύρη μαυρίλα με τούς 102 νεκρούς στο ΜΆΤΙ  !

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικά Άρθρα