Στα σκοτάδια το Παντουκειός

Εδώ και τρεις εβδομάδες εκτός λειτουργίας ο δημοτικός φωτισμός
Τρί, 19/08/2014 - 15:19

Φως περιμένουν να δουν εδώ και τρεις εβδομάδες στο Παντουκειός, αφού ο δημοτικός φωτισμός έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και από τη ΔΕΗ στην οποία απευθύνθηκαν τους παρέπεμψαν στο Δήμο.

Το παραπάνω κατήγγειλε στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ο Μάρκος Ψωμαδάκης, κάτοικος της περιοχής, λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο στην εποχή μας ο κάτοικοι για να μετακινηθούν το βράδυ από και προς το σπίτι τους να χρειάζονται… φανάρι.

Όπως σημείωσε, το μόνο που λειτουργεί είναι ένας, διακοσμητικός κυρίως, φωτισμός στην κεντρική παραλία του Παντουκειούς με φαναράκια, που δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο των αναγκών του οικισμού, σε σημεία μάλιστα που είναι δύσκολα προσβάσιμα.

Στην αρχή επενέβη η ΔΕΗ, πλην όμως το… φως της διήρκησε λίγο, αφού προφανώς – κατά την ενημέρωση που είχαν οι κάτοικοι από τεχνικούς της – λόγω βραχυκυκλώματος πέφτε η κεντρική ασφάλεια και πρέπει να επέμβει πλέον ο Δήμος.

Ο τελευταίος – είπε ο κ. Ψωμαδάκης - ενημερώθηκε μέσω του προέδρου της περιοχής και μένει να δούμε πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα