Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Σταδιακό κλείσιμο σε Βενιζέλου και Ροδοκανάκη για το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

Δευ, 13/11/2017 - 15:57

Σε τμηματικό κλείσιμο των οδών Βενιζέλου και Ροδοκανάκη θα προχωρήσει αύριο η Τεχνική Υπηρεσία Χίου, από τις 7.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι,  προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες εγκατάστασης Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.

Συγκεκριμένα για την οδό Βενιζέλου:

  • Από τις 07:30π.μ. έως τις 09:30 π.μ. θα κλείσει το τμήμα από Ροϊδου έως Καναλά
  • Από τις 09:30π.μ. έως τις 11:30π.μ. θα κλείσει το τμήμα από Καναλά έως Κουντουριώτη.

Μετά τις 11:30π.μ. θα κλείνει τμηματικά η οδός Ροδοκανάκη.
Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα γίνει με μέσα και προσωπικό της Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος, ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση των κατοίκων και των διερχομένων οχημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 15:12

Ανοίγει από την Τετάρτη 3 Ιουνίου το Ιωνικό Κολυμβητήριο για αθλητές ομάδων, μέλη σωματείων και πολίτες με την προϋπόθεση να είναι πάνω των 13 ετών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα, το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τη 13.00 μέχρι τις 20.00, με την πρόσβαση στους βοηθητικούς χώρους του κολυμβητηρίου, όπως αποδυτήρια, αίθουσες γυμναστηρίου να απαγορεύεται ενώ κλειστό θα είναι το κυλικείο.

«Έχουμε προχωρήσει σε εκτεταμένες επισκευές τόσο στην μεγάλη πισίνα όσο και στους υπόλοιπους χώρους ενώ έχει γίνει απολύμανση», ανέφερε ο κ. Μανάρας.

Παράλληλα στην τελευταία οικονομική επιτροπή εγκρίθηκαν οι όροι οι όροι δημοπράτησης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου όπως και των ξενώνων οπότε και θα προχωρήσει η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου που έχει προϋπολογισμό 1.130.000€.