Στην εντατική ο ένας εργαζόμενος που έπεσε από την τέντα του "Ιωνικού"

Ο δεύτερος νοσηλεύεται στην Χειρουργική
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 20/10/2022 - 13:37

Στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Χίου οδηγείται ο ένας εκ των δύο εργαζομένων που τραυματίστηκαν από πτώση, λίγο πριν τις 10 το πρωί, από την τέντα στο Κολυμβητήριο της Χίου, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται με κατάγματα στην χειρουργική κλινική.

Ο εργάτης που είναι στην εντατική είναι πολυτραυματίας και όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Γ. Ξενάκης κρίθηκε από τους γιατρούς σκόπιμο να παρακολουθείται εντατικά η πορεία της υγείας του τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο φέρει κατάγματα στα πλευρά και στη λεκάνη, ενώ ο δεύτερος που νοηλεύεται στη χειρουργική έχει κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Σημειώνεται ότι το έργο αντικατάστασης της τέντας έχει ολοκληρωθεί και το πρωί -όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γ. Ξενάκης- εκτελούνταν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες καθαρισμού, ενώ το βράδυ το συνεργείο θα αναχωρούσε από το νησί μας. Ο κος Ξενάκης στάθηκε ιδιαίτερα στα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνουν οι εναερίτες εργαζόμενοι λέγοντας ότι είναι αρκετά. 

Ο αντιδήμαρχος το πρωί μετέβη στο νοσοκομείο και μίλησε με τους τραυματίες.

Οι συνθήκες του ατυχήματος είναι προς το παρόν άγνωστες.

eytyhos_eihame_dyo_asthenofora_sto_ergatiko_atyhima_sto_ioniko_kolymvitirio

Σχετικά Άρθρα