Στην ίδρυση περιφερειακού παρατηρητηρίου τουρισμού προχωρά η Περ.Βορείου Αιγαίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/09/2020 - 15:33

Στην ίδρυση περιφερειακού παρατηρητηρίου Τουρισμού θα προχωρήσει η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού σύμφωνα με όσα ειπωθήκαν στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και Αντιπεριφερειαρχών για τον τουρισμό των 13 Περιφερειών της χώρας, με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να εκπροσωπείται από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Νύκτα.

Σύμφωνα με τον κ. Νύκτα η λειτουργία των Παρατηρητηρίων θα βοηθήσει τον τουρισμό και στην Χίο ενώ έγινε συζήτηση και για τον προσβάσιμο τουρισμό, που αφορά τα άτομα με αναπηρία με τη Χίο να έχει ενταχθεί στο πιλοτικό πρόγραμμα «EXTRA MILERS», που δίνει στα άτομα με αναπηρία τη δυνατότητα να εξερευνήσουν 13 σημεία και αξιοθέατα του νησιού της Χίου.

Παράλληλα ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού αναφερόμενος στην καλοκαιρινή τουριστική περίοδο τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, εξαιτίας και της πανδημίας του κορωνοϊού, συμπληρώνοντας ότι αυτό που απαιτείται για την επόμενη χρονιά είναι η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

idrysi_perifereiakoy_paratiritirioy_toyrismoy

Σχετικά Άρθρα