Χίος, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Στην Λιμενική Επιτροπή η παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 13/02/2018 - 14:37

Βήμα, βήμα προχωρούν οι διαδικασίες για την αναμόρφωση των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, με επόμενο σταθμό τη Λιμενική Επιτροπή Χίου, η οποία στη συνεδρίαση της Πέμπτης, που θα γίνει στις 11 π.μ., θα λάβει απόφαση στο αίτημα που κατέθεσε η διοίκηση του Ομίλου για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του κτιρίου του Ναυτικού Ομίλου και του περιβάλλοντα χώρου  στην χερσαία ζώνη Λιμένα Χίου, σύμφωνα με το άρθρο  24 του N. 2971/2001.

Θυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα, κατατέθηκε αίτηση στην Πολεοδομία του Δήμου για την έκδοση οικοδομικής άδειας για την έναρξη εργασιών στο διατηρητέο κτήριο του Ναυτικού Ομίλου.

Το αίτημα για την παραχώρηση αφορά το τμήμα από το κτήριο και νότια. Προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για τον μπαζωμένο χώρο που λειτουργεί – λέμε τώρα- ως χώρος στάθμευσης, για τον οποίο είναι σε εξέλιξη διαδικασίες νομιμοποίησης.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 16/09/2019 - 15:53

Μια ακόμη σύλληψη για οδήγηση από άτομο που δεν έχει δίπλωμα, καταγράφει στη Χίο το αστυνομικό δελτίο.

Συγκεκριμένα συνελήφθη, σήμερα σε δημοτική οδό στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου, να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος, όπως διακριβώθηκε, άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χίου.