Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Στ.Κάρμαντζης: "Η έκπτωση της παθολογικής να επιστρέψει για νέο έργο στο νοσοκομείο"

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 07/03/2019 - 15:10

Για μια ιδιαίτερα ευχάριστη μέρα, έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης καθώς, όπως ανέφερε η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου επισκευή της Παθολογικής Κλινικής, αποτελούσε ένα πρωταρχικό στόχο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

«Σήμερα 07/03/19 επιτέλους υπεγράφη η σύμβαση και από την επομένη εβδομάδα, μπορεί να ξεκινήσει ο εργολάβος, προκειμένου να επισκευαστεί η παθολογική αλλά και η ψυχιατρική κλινική και μάλιστα με γενναία έκπτωση ύψους 56%», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, συμπληρώνοντας ότι ήδη έχει αποστείλει έγγραφο στο υπουργείο, ζητώντας το ποσό της έκπτωσης, να χρησιμοποιηθεί για άλλες κτιριακές ανάγκες του Νοσοκομείου Χίου.

Τέλος ο κ.Κάρμαντζης τόνισε το θετικό κλίμα συνεργασίας που υπήρχε ανάμεσα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την διοίκηση του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου, ευχαριστώντας παράλληλα και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 12:13

24ωρη, πανελλαδική απεργία για την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου προκήρυξε η ΟΤΟΕ, κλιμακώνοντας τον αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς.

Την ίδια μέρα η ΟΤΟΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην Αθήνα στη μία το μεσημέρι στην οδό Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου θα γίνει η δεύτερη τριμερής συνάντηση συμφιλίωσης με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

«Ακόμα και στις χειρότερες μέρες της κρίσης, με αναδιαρθρώσεις που ανέτρεψαν το τοπίο του κλάδου, οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα κατάφεραν να αποτρέψουν τις απολύσεις, που ήταν ανέκαθεν κόκκινη γραμμή και αιτία πολέμου για τον κλάδο μας. Και όχι τυχαία... Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει σε επιχειρηματικές «ζαριές» και business plans  με τη δουλειά, την οικογένεια και τις ζωές μας», τονίζει η ΟΤΟΕ στην ανακοίνωσή της.