Στο Ιωνικό Κολυμβητήριο η μεγάλη "γιορτή" του γυναικείου Ναυταθλητισμού

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 15/02/2019 - 15:35

Μια μεγάλη αθλητική γιορτή, ξεκινά σήμερα στην Χίο καθώς στο Ιωνικό Κολυμβητήριο φιλοξενείται για δυο μέρες το final four γυναικών.

Παράγοντες του ναυταθλητισμού, προπονητές, αθλήτριες αλλά και πολιτικοί παράγοντες της Χίου ζήτησαν, σε συνέντευξη τύπου, την παρουσία του φίλαθλου κοινού στις εξέδρες του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Κοινή διαπίστωση όλων η μεγάλη ναυταθλητική παράδοση της Χίου που τροφοδοτεί με σημαντικούς παίχτες τις κορυφαίες ομάδες πόλο.

Την μεγάλη ναυταθλητική οικογένεια που βρίσκεται στο νησί μας καλωσόρισαν από την πλευρά των συνδιοργανωτών ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παντελής Καμπούρης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου, Παντελής Μπουγδάνος και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξενάκης.

«Η περιφέρεια από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και στήριξε αυτές τις διοργανώσεις», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Χριστιάνας Καλογήρου Παντελής Μπουγδάνος, συμπληρώνοντας ότι η Χίος είναι η κοιτίδα του ναυταθλητισμού.

«Θέλουμε τα μεγάλα ναυταθλητικά γεγονότα να γίνονται εδώ και εμείς θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια», τόνισε ο κ. Μπουγδάνος, συμπληρώνοντας ότι εντάχτηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα  Βορείου Αιγαίου η ενεργειακή αναβάθμιση του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Στην αναβάθμιση του Ιωνικού Κολυμβητηρίου αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Μανώλης  Βουρνούς που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους.

«Η Χίος έχει ανοίξει την αγκαλιά της για όλους και χαιρόμαστε πολύ που βρίσκεστε εδώ», ανέφερε ο κ.Βουρνούς χαρακτηρίζοντας ύλη αυτή την διοργάνωση γιορτή αλλά και πρόκληση.
«Έχουμε δουλέψει πολύ όλοι μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Νομικό Πρόσωπου του Δήμου Χίου έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του Ιωνικού Κολυμβητηρίου», πρόσθεσε ο δήμαρχος Χίου.

synenteyxi_typoy_gia_final_four_kypelloy_polo_gynaikon_sti_hio

Σχετικά Άρθρα