Στο καλό κυρ - Γιάννη…

Δευ, 21/09/2020 - 06:57
Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βίος, στα 90 χρόνια του

«Έφυγε» χτες ξημερώματα (20/9/20) από τη ζωή ο κυρ - Γιάννης Βίος, στα 90 χρόνια του, μετά από ολιγοήμερη περιπέτεια των χρόνιων προβλημάτων υγείας που είχε… Ήταν μια εμβληματική φυσιογνωμία του Κάμπου αλλά και, λίγα χρόνια πριν, των τοπικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας των οποίων ήταν ο πιο μακροχρόνιος προϊστάμενος.

Ένας άνθρωπος καλοκάγαθος και εγκάρδιος, χωρίς φανατισμούς, που του άρεσε η πολιτική και ενεργούσε πάντα πυροσβεστικά, ακόμα και σε περιόδους πολιτικών εντάσεων…

Ήταν η πολιτική εγκυκλοπαίδεια της Νέας Δημοκρατίας και η θητεία του στα γραφεία της γαλάζιας παράταξης άφησε εποχή για τη νηφαλιότητα που τον διέκρινε…

Εκτός των άλλων ήταν και αγροτικός συνδικαλιστής με ενεργή συμμετοχή στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, αλλά και μέχρι τα τελευταία του, βολοδέρνοντας μέσα στο περιβόλι του (κλασικός περιβολάρης) που υπεραγαπούσε και που μένει ορφανό.

Η κηδεία του σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Άγιο Τρύφωνα Καρδαμάδας, στον περιφερειακό δρόμο Χίου Μεστών, μετά τον κόμβο Νεοχωρίου και μετά τη γωνία του δρόμου για την Αγία Βάσσα.

Στην κυρία Αντωνία, στη Ρούλα και στο Μίμη θερμά συλλυπητήρια. Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η «διαδρομή» του από την «Αλήθεια» από εκπομπή αρχείου.

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν ο Νότης Μηταράκης, ο Παντελής Μπουγδάνος και ο Σταμάτης Κάρμαντζης.

Δημήτρης Φρεζούλης

Σχετικά Άρθρα