Χίος, Κυριακή 19 Μαΐου

Στο σκοτάδι μέρος του νησιού για μισή ώρα

Παρ, 22/03/2019 - 06:40

Βλάβη στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, που κατά παγία τακτική δεν εξηγήθηκε, βύθισε χθες για μισή ώρα στο σκοτάδι στις 10.30 μ.μ. μέρος της Πόλης αλλά και της υπαίθρου του νησιού.

Εκτός των συνηθισμένων προβλημάτων, διακοπή εργασιών σε καταστήματα εστίασης κ.λ.π. δεν αναφέρθηκε στην Πυροσβεστική εγκλωβισμός πολιτών σε ανελκυστήρες. 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 16:53
φωτο αρχείου

Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 στην κεντρική πλατεία Νικολάου Πλαστήρα Χίου στις 11:00 π.μ.

H 30 Μαΐου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για την 11η χρονιά διοργανώνονται Παγκόσμιας εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης - ενημέρωσης.

Η εκστρατεία του 2019 ονομάζεται «My Invisible MS» (#MyInvisibleMS) και με κύριο θέμα τα αόρατα συμπτώματα του ασθενούς.

Οι εκστρατείες που έγιναν θα δώσουν τη φωνή τους σε όλους τους ασθενείς, ώστε να μοιραστούν τα αόρατα συμπτώματα τους, να εκφράσουν ελεύθερα μεταξύ άλλων αγαπημένων.

Επίσης, να ενημερώσουμε και να κατανοήσουμε την πάθηση έτσι ώστε να μην υπάρχει η αμφισβήτηση και οι κοινές αντιλήψεις και να βοηθήσουμε τους να καταλάβουν πώς μπορούν να παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας θα τελεστεί λειτουργία στο παρεκκλήσι Αγίου Εφραίμ Τρουλωτής, υπέρ Υγείας πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας .