Σύλληψη 27χρονου Παλαιστίνιου που "έσπασε" ΙΧ στους Βαβύλους

Τρί, 15/09/2020 - 13:46

Συνελήφθη ένας 27χρονος Παλαιστίνιος ως υπαίτιος των ζημιών που προκλήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου σε 13 Ι.Χ. αυτοκίνητα στους Βαβύλους.

Όπως είχαν καταγγείλει κάτοικοι βρήκαν σπασμένα τα τζάμια των αυτοκινήτων και παραβιασμένα  με πρόθεση να κλαπούν χρήματα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπήρχαν μέσα, ενώ παραβιάστηκε και η ταβέρνα του χώριου απ’ όπου είχαν κλαπεί ποτά και τρόφιμα.

Όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία οι δράστες είχαν εξαφανιστεί, αφήνοντας όμως αρκετά ίχνη, ενώ υπήρχε και υλικό από κάμερες, το οποίο αξιοποιήθηκε και συνδυασμό με τις καταθέσεις που ελήφθησαν και την κλήση υπόπτων, τελικά ταυτοποιήθηκε ο 27χρονος, γνώριμος στην αστυνομία, που φέρεται ότι ήταν ο «αρχηγός» της παράνομης αυτής δράσης.

Ακολουθείται η συνήθης διαδικασία γι’αυτές τις περιπτώσεις από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου και αναμένεται να προσαχθεί στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Σχετικά Άρθρα