Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Σύλληψη Τούρκου διακινητή, μετά από καταδίωξη

Μαύρα μεσάνυχτα κι ενώ έβρεχε καταρακτωδώς
Παρ, 14/11/2014 - 09:48

Δεν έχουν το θεό τους. Ο λόγος για τους δουλέμπορους που ακόμη και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, την ώρα που έριχνε καρεκλοπόδαρα, επιχείρησαν να μεταφέρουν από τα απέναντι παράλια μετανάστες. Δεν υπολόγισαν όμως ότι την ίδια στιγμή το λιμενικό θα έκανε κανονικά τις περιπολίες του κι έτσι ο τούρκος διακινητής που επιχείρησε να αποβιβάσει τους μετανάστες στην Παναγία των Οινουσσών στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, πιάστηκε στη φάκα. Το ταχύπλοο με το οποίο μετέφερε 13 Σύρους και έναν Ιρακινό εντοπίστηκε από το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου, έγινε καταδίωξή του και τελικά αυτό προσάραξε στην Παναγία των Οινουσσών.

Ο τούρκος διακινητής συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 18:01

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πεί ο Δήμος με το παρακάτω δελτίο τύπου, που μας έστειλε, εκτός από το επαναβεβαιώσει την παροιμία "πονάει δόντι κόβει κεφάλι".

Ότι επικινδυνότητα και να υπάρχει οι δρόμοι δεν κόβονται.

Τρία χρόνια έχουν κόψει δρόμο προς τα Οθωμανικά Λουτρά!

16 μήνες έχουν κόψει την Ευστρ. Αργέντη!

Ένα χρόνο σχεδόν ανέχονται την παρανομία του Νοσοκομείου να έχει κόψει τμήμα της Μιχ. Λιβανού έξω από το παλιό Μαιευτήριο!

Ας βρούν άλλη τεχνική λύση, οι δρόμοι δεν κόβονται.

Ακολουθεί το έγγραφο που προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 26/06/2020, αρ.πρωτ.ΥΠΠΟ/ΓΔΑΜΤΕ/ΥΝΜΤΕΒΑ/210534/25614/1001 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, σχετικά με την επικινδυνότητα ετοιμόρροπου κτίσματος στην οδό Αννας  Κομνηνής 3 στο Φρούριο Χίου, η Δ/νση Τ.Υ.Δ.Χίου προχώρησε στην απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων ,προς αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε περιοίκους και πεζούς.

Το παρόν έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται για την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.