Συμμετοχή της Revoil στο 15ο Greece Race for the Cure®

Τετ, 04/10/2023 - 16:16

Η Revoil, ενώθηκε με χιλιάδες ανθρώπους στον 15ο Greece Race for the Cure®, τον σημαντικό αγώνα δρόμου και περιπάτου κατά του καρκίνου του μαστού, που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την 1 Οκτωβρίου 2023 στο Ζάππειο, όπου η Revoil είχε την ευκαιρία να εκφράσει τη στήριξή της στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού και να στηρίξει αυτήν τη σημαντική προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και έρευνα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής διοργανώνει τον αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure® από το 2009. Το Greece Race for the Cure® αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Η επιτυχία του φαίνεται από τις περισσότερες από 264.000 συμμετοχές που σημειώθηκαν σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης από το 2009, αποδεικνύοντας το βαθύ ενδιαφέρον και τη στήριξη που έχει κερδίσει αυτή η σημαντική πρωτοβουλία.

Με την συμμετοχή της στο Greece Race for the Cure®, η Revoil επιδεικνύει την αποφασιστικότητά της να στηρίξει τις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού και να συνεχίσει να αποτελεί φως και ελπίδα για όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτήν τη δύσκολη μάχη.

Σχετικά Άρθρα