Συνεχίζουν με εθελοντική εργασία οι γιατροί στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 04/06/2020 - 14:44

Συνεχίζουν εθελοντικά να δουλεύουν οι γιατροί στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Παντελή Βρουλή, που τόνισε ακόμη μια φορά την καθυστέρηση που δημιουργεί η διαδικασία της προγραμματικής σύμβασης του υπ. Μετανάστευσης με τον Δήμο Χίου για την συνέχιση των συμβάσεων.

«Οι συμβάσεις των γιατρών έληξαν χτες 3 Ιουνίου, αλλά για μερικές μέρες ακόμη θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να μην δημιουργηθούν προβλήματα» ανέφερε ο κ. Βρουλής.

Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας τόνισε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών πρέπει άμεσα να επανεξετάσει την απόφαση της χρηματοδότησης καθώς εκτιμά ότι η μέθοδος της προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα σε μια περίοδο που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει λόγω της πανδημίας δεν πρέπει να σταματήσει η παρουσία γιατρών στα ΚΥΤ.

Να σημειώσουμε,  ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παντελής Βρουλής στην Λέσβο και Σάμο οι γιατροί στο ΚΥΤ με την λήξη της σύμβασης αποχώρησαν.

synehizoyn_me_ethelontiki_ergasia_oi_giatroi_stin_proin_vial

Σχετικά Άρθρα