Τέσσερεις τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Ε.Ε.Σ. Χίου στους σεισμόπληκτους

ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ
Παρ, 10/03/2023 - 16:03

Την Τρίτη 7 Μαρτίου το Περιφερειακό Τμήμα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρέδωσε στο πρακτορείο ΕΡΜΗΣ, 8 παλέτες με τέσσερεις περίπου τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία προορίζεται για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας.

Η βοήθεια η οποία περιλαμβάνει τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, κουβέρτες και υπνόσακους, θα μεταφερθεί από τις Κεντρικές Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ιδιόκτητα φορτηγά, και θα παραδοθεί στην Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, προκειμένου να διατεθεί στους σεισμόπληκτους, οι οποίοι έμεινα άστεγοι μετά τον καταστροφικό και φονικότατο σεισμό, που έλαβε χώρα στις γειτονικές μας χώρες.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση, εκφράζουν ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη και τη συγκινητική ανταπόκριση όλων των συμπολιτών μας, επωνύμων και ανωνύμων, Συλλόγων, Σχολείων, Φορέων και Επαγγελματιών του νησιού μας στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ευχαριστούν επίσης τη μεταφορική εταιρεία ΕΡΜΗΣ, που αφιλοκερδώς τους στήριξε, όπως πάντα.

"Προτεραιότητά μας πάντα είναι ο πάσχων συνάνθρωπος και αυτού του είδους οι χειρονομίες, μας ενδυναμώνουν και μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε το έργο μας", καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Περ. Τμ. Χίου του ΕΕΣ, Σ. Γεραζούνη και την Γραμματέα, Αργυρώ Καστάνια

 

 

Σχετικά Άρθρα