Θα βάλουν τα σκουφάκια και θα τρέξουν για καλό σκοπό!

Τετ, 06/12/2023 - 14:59

Με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας επιθυμούν να γεμίσει το κέντρο της πόλης την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι διοργανωτές της μη ανταγωνιστικής δράσης τρεξίματος ή βαδίσματος 5 χιλιομέτρων, με τη επωνυμία santa chios running.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας, Χριστόφορος Μερούσης η συμμετοχή για το κάθε άτομο ανέρχεται στα 10 ευρώ τα οποία θα διατεθούν στην αποκατάσταση προβλήματος υγείας συμπολίτη μας κι ο σύλλογος θα φροντίσει για κάθε έναν και μια  που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση να τους προμηθεύσει με αγιοβασιλιάτικο σκουφί και μπλούζα.

Γι' αυτό το λόγο, για την καλύτερη οργάνωση του εγχειρήματος θα πρέπει να δηλωθούν  οι συμμετοχές στην ιστοσελίδα του chiosrunning.

Η διαδρομή των 5 χλμ που θα ακολουθηθεί είναι ίδια με τον αγώνα γυναικών με εκκίνηση από το δημαρχείο Χίου (περιμετρικός κήπου, Απλωταριά, κάθοδο από την βιβλιοθήκη Κοραής στο λιμάνι, ξενοδοχείο Χανδρής, κόκκινο φαναράκι, κίνηση στο βόρειο τμήμα του λιμανιού και κατάληξη, μέσω Κάστρου, στο Δημαρχείου).

Εκτός από το παραπάνω δρώμενο ο σύλλογος την ίδια ημέρα ετοιμάζει εκπλήξεις και για τα παιδιά με τη συμμετοχή του μάγου Doro.

Σχετικά Άρθρα