Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

"Θετικοί" οι ναυτικοί για την παραχώρηση τμήματος του Οίκου Ναύτου στην ΑΕΝ Μηχανικών

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 05/11/2019 - 14:42

Στην ΑΕΝ Μηχανικών θα παραχωρηθεί, όπως όλα δείχνουν, τμήμα του κτιρίου του «Οίκου Ναύτου», σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Οίκου Ναύτου Βαγγέλης Αυγουλάς, που βρίσκεται από χθες στην Χιο.

Ο κ.Αυγουλάς πραγματοποίησε συναντήσεις με τα σωματεία συνταξιούχων ΝΑΤ, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μετά από διεξοδικές συζητήσεις αποφασίστηκε να δοθεί με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και πλαίσιο ο αχρησιμοποίητος εδώ και πολλά χρόνια όροφος του κτιρίου προκειμένου να φοιτήσουν τα 40 χιωτόπουλα που έχουν καταθέσει αίτηση μεταγραφής στην ΑΕΝ Μηχανικών και η σχολή αδυνατεί να τα απορροφήσει λόγο έλλειψης χώρων.

«Θα κάνουμε κάθε αιτουμένη επισκευή και διαμόρφωση προκείμενου μέχρι τον Δεκέμβρη να μπορέσουν τα παιδιά να φοιτήσουν στο κτίριο», ανέφερε ο κ Αυγουλάς.

Επόμενο βήμα είναι να έρθει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου προκειμένου να εγκρίνει την παραχώρηση τμήματος του κτηρίου στη Χίο στην ΑΕΝ Μηχανικών.

Παράλληλα αναφορικά με το αίτημα των ναυτικών για την τοποθέτηση ενός γιατρού, για συνταγογράφηση, στο κτίριο του οίκου Ναύτου ο πρόεδρος του τόνισε ότι εξετάζεται θετικά το αίτημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 08/07/2020 - 17:58

Με κάθε λαμπρότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τίμησαν οι πιστοί την μνήμη της Αγίας Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καστέλου.
Η ιδιαίτερη τιμή της Αγίας Κυριακής στην περιοχή μας οφείλεται στο γεγονός ότι η εικόνα της μεταφέρθηκε από τη Μικρά Ασία, πολλές Μικρασιάτισες φέρουν το όνομά της και πολλοί κάτοικοι την έχουν ως προστάτη.
Ανήμερα της εορτής Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!
Η χάρη της Αγίας Κυριακής να είναι βοήθειά μας και προστασία μας!!!
Να μας χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία!!!

Κώστας Μιμίδης