Την Τετάρτη η βοήθεια του Ε.Ε.Σ. από τη Χίο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΙΟΥ
Παρ, 29/09/2023 - 12:04

Συγκινητική είναι η προσφορά των συμπολιτών μας στην προσπάθεια συγκέντρωσης προϊόντων πρώτης ανάγκης -όπως ξηρά τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και νερό- προκειμένου να σταλούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. 

Οι αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού στη Χίο έχουν γεμίσει με προϊόντα και την Τετάρτη το μεσημέρι θα φορτωθούν στην νταλίκα της εταιρείας ΕΡΜΗΣ προκειμένου να σταλούν στον προορισμό τους.

Ωστόσο, όπως είπε στην "Αλήθεια" η Γραμματέα του Περιφερειακού Τμήματος Χίου της οργάνωσης, Αργυρώ Καστάνια, η προσπάθεια δεν θα σταματήσει μ'αυτήν την αποστολή αλλά θα συνεχιστεί, όσο συνεχίζουν να υφίστανται οι ανάγκες των πολιτών της Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι καθημερινά οι πολίτες που θα ήθελαν να συνδράμουν -ατομικά αλλά και συλλογικά- μπορούν 10 με 12 το πρωί, από Δευτέρα έως και Σάββατο και τα απογεύματα 6 με 8, Τετάρτη και Πέμπτη, να προσκομίζουν τα προϊόντα στα γραφεία του ΕΕΣ στη Χίο, στην οδό Πολυτεχνείου, πάνω από το ΚΑΠΗ.

Παράλληλα συνεχίζεται μέχρι και την άλλη εβδομάδα η πρωτοβουλία του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Χίου για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο, καθημερινά 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι, όπως είπε στην "Α" ο Πρόεδρος του Σωματείου, Άρης Μιχαλάκης.

Ήδη από μέρους τους έχει σταλεί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας η πρώτη παρτίδα βοήθειας, που έφτασε στους 3 τόνους περιλαμβάνοντας νερό, τρόφιμα και ρούχα.

Ο κος Μιχαλάκης επεσήμανε ότι στην παρούσα φάση ΔΕΝ συγκεντρώνονται ρούχα και κουβέρτες.

 

Σχετικά Άρθρα