"Ύστατο χαίρε" στον Ιωακείμ Αντωνίου

Ψήφισμα Δικηγορικού Συλλόγου Χίου για την απώλεια του 46χρονου δικηγόρου
Παρ, 01/02/2019 - 15:17

Αποχαιρετά το δικηγόρο, Ιωακείμ Αντωνίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου που σε ψήφισμά του αναφέρει:

"Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 1η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30 πμ., στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Ροδοκανάκη επί τω αγγέλματι του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του συναδέλφου μας δικηγόρου Ιωακείμ Αντωνίου του Χριστοφόρου και της Ειρήνης και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Να παρακολουθήσει σύσσωμο την επικήδεια εκφορά του.
  2. Να διατεθεί αντί στεφάνου στη μνήμη του το ποσό των εκατό (100,00) ευρώ υπέρ του Γηροκομείου Χίου.
  3. Τη σύνταξη του παρόντος ψηφίσματος, τη δημοσίευση αυτού στο τοπικό τύπο και την επίδοσή του στην οικογένειά του.

«Ο εκλιπών υπήρξε μέλος του ΔΣ Χίου από τις 18 -1-2000 και υπηρέτησε με ήθος, κατάρτιση και σεμνότητα την μαχόμενη δικηγορία στη Χίο επί 19 χρόνια. Πτυχιούχος της νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ασκήθηκε στο πλευρό του Γεωργίου Κοκκαλιάδη από το 1998 μέχρι την ορκωμοσία του το 2000. Από τότε και μέχρι σήμερα εργάστηκε ως συνεργάτης στο γραφείο των συναδέλφων δικηγόρων Χρήστου και Γιάννη Μικέδη. Το 2005 προάχθηκε σε δικηγόρο στο Εφετείο Αιγαίου. Ο συνάδελφός μας Ιωακείμ Χριστ. Αντωνίου έφυγε από τη ζωή μόλις στα σαράντα έξι του χρόνια, με διακριτικότητα πάντοτε αγωνίσθηκε από τα παιδικά του χρόνια δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων υγείας του ,που παρ όλα αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, την αποφοίτησή του από αυτήν και τον έντιμο βηματισμό του στη δικηγορία δίνοντάς μας ένα παράδειγμα θέλησης και πάλης για τη ζωή.»

Καλό σου ταξείδι από όλους μας αγωνιστή Κείμη."

Σχετικά Άρθρα