Β. Ποταμούση: «Ανήθικες οι επιθέσεις για την στέγη παιδιών στη Βολισσό»

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 16/03/2021 - 15:14

Το δημογραφικό πρόβλημα που ταλανίζει την Αμανή, προσπαθεί να τονώσει η δημιουργία στέγης για ασυνόδευτα - ανήλικα προσφυγόπουλα, αναφέρει σε δηλώσεις της η Δημοτική Σύμβουλος της περιοχής Βιβή Ποταμούση, με αφορμή την συζήτηση που έχει γίνει στην τοπική κοινωνία το τελευταίο διάστημα.

Η κ. Ποταμούση τόνισε ότι η δημιουργία μιας στέγης για παιδιά είναι ένα θέμα που εδώ και μια δεκαετία απασχόλησε την τοπική κοινωνία της Βολισσού με διερευνητικές επαφές τόσο με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όσο και με την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Και οι δυο αυτές προτάσεις δεν προχώρησαν», υπογράμμισε η κ. Ποταμούση συμπληρώνοντας ότι μόλις πριν από δύο χρόνια έγινε η πρώτη συζήτηση με την υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα παιδιά Ειρήνη Αγαπιδάκη.

«Κάθε ενέργεια που θα αφορά την περιοχή πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας», ανέφερε η Δημοτική Σύμβουλος Αμανής, τονίζοντας ότι για το θέμα έχει ενημερωθεί και έχει ταχθεί υπέρ το τοπικό συμβούλιο.

«Οι προσπάθειες που γίνονται από κάποιους για να ξεσηκωθεί ο κόσμος της Αμανής είναι ανήθικες», κατέληξε η κ. Ποταμούση που έκανε λόγο για άτομα που δεν έχουν επαγγελματική ασχολία και απειλούν ακόμη και καταστηματάρχες της περιοχής.

anithikes_oi_epitheseis_gia_tin_stegi_asynodeyton_stin_volisso

Σχετικά Άρθρα