Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Το Βερβεράτο στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 02/12/2019 - 11:14

Ο εκπολιτιστικός και μορφωτικός σύλλογος συγκέντρωσε τα παιδιά του χωριού την Κυριακή το απόγευμα για να γιορτάσουν όλοι μαζί και να στολίσουν με χειροποίητες μπάλες το δέντρο τους. Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν το γεγονός με μουσική, γλυκά και ζεστό κόκκινο κρασί! Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και πραγματικά χαροποίησε το Δ.Σ. του συλλόγου , όπως αναφερει η πρόεδρός του, Ειρήνη Κωστάλα. 

Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 16:56

Κάτω στην Πλατεία Ναυτοσύνης βρίσκεται το μνημείο με τα περισσότερα ονόματα μνήμης εν Ελλάδι.

Θυμίζει το… Δίστομο.

Η Αιγνούσσα πλήρωσε με βαρύ φόρο αίματος τη ναυτοσύνη της, τις άθλιες συνθήκες ναυσιπλοϊας του παρελθόντος, θυμάται και τιμά όσους χάθηκαν, αλλά ευχαριστεί και γι’ αυτούς που σώθηκαν, για να παραδώσουν… πηδάλιο στις επόμενες γενιές, με την διαχρονική ευχή της Οινούσσιας μάνας «Ο Άγιος Νικόλας στην πλώρη σου».

Αυτόν τον Άγιο, τον δικό της, τον… ναυτικό, τίμησε σήμερα η Αιγνούσσα στον ομώνυμο Ναό, αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου Νικολάου, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

Ακολούθησε περιφορά της εικόνας πέριξ του Ναού ενώ την πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος του νησιού Γιώργος Δανιήλ, από το ιστολόγιο του οποίου είναι και η φωτογραφία που δημοσιεύεται.