Χίος, Τετάρτη 21 Αυγούστου

Βούλιαξαν στην... στεριά

Τετ, 14/08/2019 - 06:27

Δεν πρόλαβαν να φύγουν για ψάρεμα τρία άτομα χθες στις 8.10 μ.μ. από το Πετροκάραβο του Βροντάδου και αντιλήφθηκαν ότι η βάρκα τους μήκους 5 μέτρων έμπαζε νερά. Παρά τις προσπάθειες τους και την βοήθεια του Λιμεναρχείου, που έσπευσε στο σημείο, τελικά η βάρκα βυθίστηκε στα ρηχά χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα. Αναμένεται η ανάσυρση της.

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη τύπου για την επιτυχία της Αστυνομίας στη Χίο
Τετ, 21/08/2019 - 21:22

Μέσα στο αμάξωμα και ειδικότερα στην θέση των φαναριών αλλά και στο σκελετό του αυτοκίνητου τους,  έκρυβαν οι δυο αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, τα δεκάδες κλοπιμαία, προσπαθώντας να διαφύγουν με το πλοίο της γραμμής.

Έπεσαν όμως στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και του τμήματος ασφαλείας που εδώ και αρκετές μέρες, αξιοποιώντας πληροφορίες και καταγράφοντας κινήσεις κατάφερε και τους συνέλαβε.

 Οι δυο δράστες, είχαν φτάσει στις 7 του Αυγούστου στην Χίο και πραγματοποίησαν δεκάδες διαρρήξεις σε απομονωμένα κυρίως σπίτια, τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο τμήμα του νησιού. Η λεία τους περιελάμβανε κοσμήματα και άλλα  τιμαλφή καθώς και μετρητά φθάνοντας στο συνολικό ύψος των 156.000 ευρώ.!

 Τα κλοπιμαία κατασχεθήκαν και αναγνωρίστηκαν από τα «θύματα» τους ενώ και οι δυο είχαν ποινικό μητρώο.

Τις επιτυχημένες προσπάθειες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους από άνδρες της ασφαλείας Χίου και της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου,  ανέφερε ο διευθυντής της Περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης ταξίαρχος Ελ.Ντουρουντούς, συμπληρώνοντας ότι οι Χιώτες μπορούν να νιώθουν ασφάλεια.

Ο κ.Ντουρουντούς συνεχάρη σε συνέντευξη τύπου, τον αστυνομικό διευθυντή Χίου ταξίαρχο Δημ.Αυγερινό, τον διευθυντή Ασφαλείας Χίου κ. Βυζανιάρη όλους τους αστυνομικούς και ιδιαίτερα τους νέους στο σώμα καθώς όπως ανέφερε, χωρίς ωράριο και βάρδιες διερευνούσαν την υπόθεση.